Teşekkür ederim hocam gayet güzel bir anlatım, hatta ilk anlatım diye bilirim bu konuda çoğu insan bilgi sahibi değildi olanlarda zaten paylaşmıyorlarda.

androidsistem adlı üyeden alıntı

Cevap verdim ama kısa bir cevap oldu kanısındayım.
Öncelikle kendi ilgi alanım nedir ve bu konuda ben ne arıyorum sorusunu sormaktayım. Bu sorudan sonra o videolara uygun kanal açıyorum (ABD onaylı telefon ile) daha sonra da o videolardan güzel bir arşiv ederek yüklemeye başlıyorum. Genelde günlük 50'şer video atmaktayım aşırıya kaçınca kanal ban yiyor ne yazık ki.
Şimdi bazı videoları yüklediğimizde (Adsense kullanıldığında) ünlem işareti çıkmakta ve o videolarda para kazanılmamakta. Bu durum için tek alternatif olarak partner kanalları görüyorum. Tabi ki dün kanal açıp bugün partner kanala başvurmayın öncelikle kanalda en azından 1000 izlenme olsun ve kanalın üzerinden 3 gün geçsin. Hangi partneri önerirsiniz derseniz Quiz network şimdilik çok iyi iş çıkarıyor bu kanalı önerebilirim %20 kesinti yapıyor alt limiti de yok. Mesela 10 kanal açıp içerisine 50'şer video atıp bu partnere üye olabilir ve aylık az da olsa bir kazanç sağlayabilirsiniz.