Arkadaşlar sümerin e-mail adresinden ev adresine kadar hepsi deşifre oldu bu yüzden. Kendisi ailesi ile telefondan karşılıklı görüşmek yerine sadece kendisi durumundan haber veriyor. Akrabası ile yaşadığı olaylar mevcut, biraz dışlanıyor sorunlu olduğu için. Tek başına bir evde kalıyor. İşte bu sitenin popüler olmasıyla birlikte adamın tüm bilgileri, sitenin bilgileri ve giydiği çamaşırın markasına kadar herşeyi ortaya döküldü. Banka hesabına birileri yardım edip para yatırdı, birileri çekti o parayı. Sümerin akbank hesabı gösteri hesabı, resimleri koyuyor sürekli hani akbank kullanıyorum demek için :) Daha önceden yüzünü gösteren videolarıda mevcuttu. Vimeo üzerinden ailesine konuşmalar yapıyordu, önce onları sildi sonra telefon konuşmalarını. Başta kendiside rahatsız oldu ama sonradan alıştı herhalde. Twitter adresi falan açtı kendine, marka olma yolunda ilerliyor tilki...

Bu arada kendisine mail attım, "roportaj yapmak istiyorum" dedim "sen benimle dalga geçiyorsun helalde" yazdı bitirdi konuşmayı :)

Şu videoda o videolardan biridir, sesini ve konuşmasını duyabilir, 17. saniyede yüzünü görebilirsiniz.

http://www.youtube.com/watch?v=L8BKbpQa4dM

Ayrıca bu pizza olayıda bu ülkenin itinin kopuğunun toplandığı yerdendir.;