ben yapay hiti organik gibi göstermeyi biliyorum çok basit bi taktik bunu bimiyosan buda senin sorunun.
Alexa'ya mühendis diye alsınlar seni bu kadar bilgiyle adamların algoritmalarını düzenlersin. Google search ile organik hale getiriyorsan vay senin haline:) Ha başka yöntemi varsa buyur burdan söyle kardeşim.
Bu videoyu paylaşan arkadaş ta kafayı yemiş herhalde. Videonun açıklamasına bakın.
kendisi 1112211.com sitesinin sahibi. Sanırız ailesi ile iletişime geçebilmek için bu siteyi kuruyor. Ardından deşifre ediliyor.[B] Coder biri olduğundan istese herşeyi kapatabilir ama insanların onu merak edip incelemesine musade ediyor.[/B] Aksi halde bu videoyu koyamazdım. Kendi sitesinin bandwidthi şuan ki aşırı trafiği kaldırmadığından video izlenmiyor bende youtube attım.
Alexa'ya mühendis diye alsınlar seni bu kadar bilgiyle adamların algoritmalarını düzenlersin. Google search ile organik hale getiriyorsan vay senin haline:) Ha başka yöntemi varsa buyur burdan söyle kardeşim.
Dostum ciddiyim bu konuda Google Analytics organik Gösteriyor.
Dostum ciddiyim bu konuda Google Analytics organik Gösteriyor.
Google ve alexa fare hareketlerine kadar her şeyi inceleyen sistemler. Bundan dolayı zirvedeler. Direk oyun indir yazıp siteye doğrudan giriş yaparsanız, bu tekrarlanırsa ki tekrarlanır. İlk 3 sırada değilseniz 50. tıklamadan sonra google bunlara şüpheli giriş gözüyle bakar. Aynı şekilde Alexa'nın da benzer bir sistem kullanmakta.
Bu fare hareketi inceleme olayını en iyi Adsense'de görebilirsiniz. Direk tıklanan reklamlar geçersiz sayılır.
Google ve alexa fare hareketlerine kadar her şeyi inceleyen sistemler. Bundan dolayı zirvedeler. Direk oyun indir yazıp siteye doğrudan giriş yaparsanız, bu tekrarlanırsa ki tekrarlanır. İlk 3 sırada değilseniz 50. tıklamadan sonra google bunlara şüpheli giriş gözüyle bakar. Aynı şekilde Alexa'nın da benzer bir sistem kullanmakta.
Bu fare hareketi inceleme olayını en iyi Adsense'de görebilirsiniz. Direk tıklanan reklamlar geçersiz sayılır.
Bana çok anlamsız ve saçma geliyor resmen Türkçe'yi katletmiş
yıllarca amerikada kalmış ana dili ingilizce olmuş birisinin türkçe konuşması bu şekilde normal ingilizce düşünüp türkçe yazıyor yani normaldir...
Ayrıca arkadaşlar sitede sümer abimiz python konusunda çok bilgilendirici şeyler paylaşıyor python ile ilgileniyorsanız yada ilgilenmek istiyorsanız bence bi bakın derim bide mail falan atın cevaplıyor.
Adamın kafası çok farklı çalışıyor.milletin kendi blogunda düzgün ve imla kurallarına dikkat ederek yazdığı makaleleri farklı bir şekilde insan döküyor.
Alexa gelmiş geçmiş en berbat, rezil, yoksul algoritmaya sahip olan, websitelerini parayla üst sıralara çıkaran allahsız kitapsız bi sistem. Ana bacı sövmek çok isterdim fakat müsade edilmiyor.
Artık milletin şu rezil alexa sevdasından kurtulması lazım.