Güzel yorumun için teşekkürler dostum.
Fikiriscisi adlı üyeden alıntı
Benim gözüme çarpan, özellikle anasayfada ki konu ve mesaj kısmında ki ikon biraz rahatsız edici duruyordu. Ayrıca konu görüntüleme de en altta bulunan "Konu içinde" arama butonu da diğer butonlardan daha farklı bir görünüm sağlıyor. Bir çeşit uyumsuzluk getirdi gözüme. Onun dışında harika duruyor.
Forumlardan takip ettiğim kadarıyla üzerine sürekli bir şeyler ekliyorsun, takip etmesi keyifli duruyor böylece ^-^
Başarılar, yeni çalışmalara bakmayı bekliyorum.
Güzel yorumun için teşekkür ederiz dostum, forumbit konusunda değişikliğe gideceğiz. Biraz farklı şeyler yapmak lazım :)
Umarım çalışmak nasip olur, haber bekliyoruz..
mfrkn adlı üyeden alıntı
Yine mükemmel bir tasarım yine Feyz abi ;) özellikle postbitin konu mesaj bölümüne bayıldım.
ama logonun ortasındaki parlaklık olmamış?
Güzel yorumun için teşekkürler fakat bence bir sorun yok gibi. Yine de yorumunu değerlendirip, opaklığını biraz düşüreceğiz.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz.
Emre19 adlı üyeden alıntı
Turuncu fazla kaçmış gibi ancak tasarımlar güzel mybb nin kaderi xpSerkan ve sizin ellerinizde bence sizin gibi tasarım yapan xpSerkan gibi emek harcıyan yok denecek kadar az. Başarılar.
Belki yakın bir zamanda, belki bir gün yollarımız ortak bir noktada birleşir! Bütün MyBB türk kullanıcılarına ithafen.. Güzel yorumunuz için teşekkürler..
Mecruh adlı üyeden alıntı
Gerçekten sağlam bir tasarım yapmışsınız, fakat bir kaç nacizane önerim olacak,
ilk olarak temanın turuncu rengini değiştirmelisiniz, çok fazla göz yoruyor turuncu olabilir fakat daha farklı soft bir ton denemesi yapsanız daha iyi olabileceği kanaatindeyim.
ana sayfadaki konu ve mesaj sayısını gösteren kısımda sayıları biraz küçültürseniz çok daha iyi olur bu şekilde çok göze batıyor ayrıca birde hem ikon hemde yazılı şekilde konu mesaj yazmanız çok boğmuş, ikisinden birini seçip o kısmı düzeltirseniz çok daha iyi olur.
Güzel yorumun için teşekkür ederiz Cengizhan. Renk konusunda turkuaz bir renk paleti hazırlayıp, bunun üzerinden devam edip bir kaç değişiklik yapmayı düşünüyoruz ama hayırlısı..
Forumbit ise son 2 temamızla benzer olduğu için değişikliğe gideceğiz.