NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Kafamda yeni bi proje var. Sizlere şöyle anlatayım,
Sistem üye girişi ile çalışacak, üyelikler cüzi bir miktarda satılacak. Neden üyelikler ücretli satılacak diye soracak olursanız; programdaki filmler özel sunucuda barındırılacaktır, sunucu giderleri için diyebiliriz.
Üyeliklerde indirilen miktar GB oranında gösterilecek. İzlenilen film sayısı profil bilgilerinde yer alacak. Günde maksimum 3 film isteme hakkı olacak. Saatte 2-3 film eklenecek programa. Genelde 720 ve 1080P arası filmler seçilecek. Filmler diğer film sitelerinden indirilecek.
Her filmin IMDb puanı, filmin açıklaması, yorumlar ve izlenme sayısı filmin hemen altında yer alacak. Kesinlikle video öncesi reklam bulunmayacak, reklamı geç gibi link vs yani.
Sunucuların hat çıkış hızı yüksek olduğundan dolayı herhangi bir yavaşlık yaşanmayacak film izleme sırasında. Özel video player kullanılacak, windowsun temel video playerı kullanılmayacak. Tam ekran seçeneği olacak tabii ki.
Ayrıyetten programda text ve banner reklam alanları olacak.
Ve işin en güzel kısmı bayilik sisteminin olması;
Bayilik aldığınızda programın başlığını dilediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Logonuzu yerleştirebileceksiniz. İstediğiniz reklamı programa alabileceksiniz. Kazancınızın %50'si sizin olacak.
Fikrim budur, eğer bunu hayata geçirin derseniz akşama biter diye umuyorum. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Diğer Film sitelerinden avantajı yüksek hızlı olması değil mi doğru mu anladım?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
21, (%90)
Bedava yüzlerce site varken tutmaz. VK'Nın üstüne çıkmanız da çok zor binlerce lira yatırım lazım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Ben olsam kullanırdım böyle bir sistemi, iki de bir reklam yok donma sorunu yok. Bence mantıklı hocam. Aylık 5-10 TL gibi bir ücret olabilir, ödeme seçeneklerini genişletirsiniz. bunun yanı sıra dizi de eklerseniz tadından yenmez fakat güzel bir üyelik sistemi kodlamalısınız ayrıca günde 3 film olayı bana biraz saçma geldi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Heh! Şimdi oldu. Güzel hocam akşama bitiririm demişsin, yarın aç siteyi ilk üyen olayım. İndirme seçenekleri vs. de olabilir diye düşünüyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Bankacı
-
-
Ad Soyad
E** L**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Söyledikleriniz lafta kalmaz ise destek olmak için projenize üyelik satın alabilirim.
syg
1 kişi bu mesajı beğendi.