lostyazilim
tr.link

Hareketli Pop ve Kemençe Müzikleri

3 Mesajlar 770 Okunma
acebozum
tr.link

Forcerecon Forcerecon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba Arkadaşlar

930Kmlik bir yola çıkmak için hazırlanıyorum.Malum yol uzun ve dinlemek için müzik lazım.Her sene bu sıkıntıyı çekiyorum ve bu senede burada konu açmaya karar verdim. Bana hareketli pop şarkılar ve hareketli kemençe müzikleri lazım aklınızdaki bildiğiniz şarkıları konuya yazarsanız hem benim gibi arayan diğer arkadaşlara yardım etmiş olursunuz hemde 930kmlik yol boyunca sevaba girmiş olursunuz :)

Teşekkürler :)

www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
elektronikssl
webimgo

Kafkef Kafkef WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Iğdır
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 920
  • Beğeniler 601 / 130
  • Ticaret 22, (%100)
Bende karadenizliyim, kemençe duyunca yerimde duramıyorum ister istemez kendimi ritme kaptırıyorum. Sanırım sizde karadenizlisiniz bunun için uzun yolda kemençe tavsiye etmem, maglum yol uzun siz kemençeyi açacaksunuz yola çıktıktan sonra pat arabayı kenara çekip başlıcaksınız oynamaya, daha sakin birşey arayın illa hareketli birşey arıyorsanız Yabancı tavsiye ederim, iyi yolculuklar.

Forcerecon Forcerecon WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 306
  • Beğeniler 45 / 58
  • Ticaret 5, (%100)

Kafkef adlı üyeden alıntı

Bende karadenizliyim, kemençe duyunca yerimde duramıyorum ister istemez kendimi ritme kaptırıyorum. Sanırım sizde karadenizlisiniz bunun için uzun yolda kemençe tavsiye etmem, maglum yol uzun siz kemençeyi açacaksunuz yola çıktıktan sonra pat arabayı kenara çekip başlıcaksınız oynamaya, daha sakin birşey arayın illa hareketli birşey arıyorsanız Yabancı tavsiye ederim, iyi yolculuklar.

Şahsen yabancı dinliyorum fakat arabada ki ailem yabancı sevmiyorlar :) Bende karadenizliyim fakat kemençe duyunca kalkıp oynamam ama uzun yolda illa ki kemençe istiyorlar 3 senedir hareketli kemençe bulmakta sıkıntı yaşıyorum bir elin parmaklarını geçmez bulduğum müzikler bu yüzden arayış içerisindeyim, teşekkürler :)
Kafkef

kişi bu mesajı beğendi.

www.oyuncumedya.com - Oyun, Haber ve Teknoloji Portalı!
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al