Merhaba arkadaşlar,

Özellikle son zamanlarda site/domain ihale konularında ihale kendisinde kalmasına rağmen almaktan vazgeçen birçok kişi olmaya başladı. Ticaret oyun değildir arkadaşlar. WM Aracı da bir oyun alanı değil. İhtiyacınız olmayan bir ürün için veya imkanınız yok iken ihalelere katılmayın. Kısacası ticaret yapmasını bilmeyen, yapmasın.

Bu günden itibaren:

Herhangi bir ürün için (domain/site veya farklı bir ürün olabilir) ihaleye katılıp kazandığı halde 72 saat içerisinde (ihale sonuçlandığı andan itibaren 3 gün) ödemeyi yapıp ürünü teslim almayan kişiler WM Aracı'ndan 1 ay ve bunu 2. defa tekrar edenler ise süresiz uzaklaştırılacaklar.

Aynı şekilde ihale sonuçlanmasına rağmen ürünü 72 saat içinde teslim etmeyenler 1 ay ve bunu 2. defa tekrar edenler süresiz uzaklaştırılacaklar.

Ayrıca her fırsatta söylüyorum. Bir sebepten ötürü ************** olduğunu düşündüğünüz "özellikle yeni üyeleri" bize bildirin. Bildirin ki hesabı özel olarak incelemeye alalım. Bu şekilde bize yardımcı olan üyelerimiz sayesinde şimdiye kadar onlarca **************yı ve multi hesaplarını kimseyi dolandıramadan bloke ettik.

10TL altı ticaret puanı

Bildiğiniz gibi 10TL alışverişlerde WM Aracı'nda olumlu ticaret puanı vermek yasak. Fakat bu kuralı suistimal edip 2-3TL'ye yapılan alışverişlerde dahi olumlu ticaret puanı verenler oluyor. Bunları da ancak sizlerin bildirimleri sonucu kontrol edip ilgili üyeleri uyarabiliyoruz.

Bu konu ile de herkesi son bir defa uyarmış olalım. 10TL altı alışverişler için ticaret puanı alan/veren herkes bundan sonra minimum 7 gün uzaklaştırılacak.

Ayrıca geçmiş dönemde 10TL altında alışveriş yapmış olup ticaret puanı veren/alan herkes bu uyarıyı dikkate alıp puanın silinmesi için

butonunu kullanarak bize bildirsin. Aksi halde aynı uygulamaya maruz kalabilirler.

İyi forumlar.