-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar kendi çizdiğim bir tasarımı PSD olarak kaydetmiştim bilgisayarı kapatmıştım 1-2 saat sonra tekrar açtım bilgisayarı PSD dosyasını açıp işe devam edeyim dedim fakat "could not complete your request because an unexpected end-of-file was encountered" hatası aldım. Bir çaresini bulamadım yardımcı olabilir misiniz ?
İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Grafik & Tasarım
-
-
Ad Soyad
S** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Tam olarak çözüm olmayabilira ama ismini değiştirip açmayı denermisin ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
cgrclk adlı üyeden alıntı
Bu programı bir deneyin, daha önce başıma gelmiş bir olay değil. Yine de belki işe yarar. Her ihtimale karşı bozuk olan dosyayı da yedeklemenizde fayda var.
Teşekkür ederim.
Ek Olarak:
Yok yaramadı :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
G** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adobe forumda önerilen "Eğer Illustrator ya da After Effects var ise onlarla açıp, tekrar PSD olarak kaydederek kurtarmayı deneyebilirsiniz, bazı layerlar kaybolabilir"... İkinci bir çözüm olarak yukarıda da belirtildiği gibi PSD dosyaları kurtardığını iddia eden bu tür programlar var, ancak ne derece güvenilir bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
chaosen adlı üyeden alıntı
Adobe forumda önerilen "Eğer Illustrator ya da After Effects var ise onlarla açıp, tekrar PSD olarak kaydederek kurtarmayı deneyebilirsiniz, bazı layerlar kaybolabilir"... İkinci bir çözüm olarak yukarıda da belirtildiği gibi PSD dosyaları kurtardığını iddia eden bu tür programlar var, ancak ne derece güvenilir bilmiyorum.
Sağolun hocam ama baktım ki çaresi yok dosyayı sildim yeniden çizdim 3-4 saatlik uğraş boşa gitti :)