Panarogga adlı üyeden alıntı

esas sen bilmedğin konuda yorum yapma ben senin yaşın kadar sunucu kurdum bi firma sunucu satıyosa müşteri lisanux istiyosa linux windows sa windows kurmak zorunda oldu hem para verecem hemde herşeyi ben yapacam eee firmaya ne kaldı o zaman herkes ovh dan alsın sunucu kendi kursun türkiyedeki o kadar hosting firmasınada gerek kalmaz o zaman dimi

Öncelikle kurduğunuz sunucu kadar Türkçe'ye özen gösterseydiniz keşke, bunu belirtmeden edemeyeceğim. Demek ki siz 4 yaşınızdan beri sunucu kuruyorsunuz. Büyük başarı kutlarım. Tekrar belirteyim, aldığınız hizmetin içeriğini bilmiyorum ancak size satış yapan firma bunu belirtmiştir. Mesela 20tl lik vps paketi aldığınızı söylüyorsunuz, satın alırken içeriğe ne dahil ne değil bunu görerek almış olmalısınız. Bu konuda wmaraci üzerinde hayli referans sahibi, Tural isminde bir arkadaş var onunla iletişim sağlayarak gerekli işlemleri ücreti mukabilinde yaptırabilirsiniz. Yahut vps sağlayıcınızdan ücretsiz panellerden birini kurmalarını talep edebilirsiniz. Bu işlemi ücretlide yapabilirler, ücretsizde. Ancak 256mb ram ile yapılabilecek kurulumlar sınırlıdır.