-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bir web sitesi açma düşüncem var idi.. Her şey tamam ama tema bulamıyorum. Öğrenciyim ve bu yüzden de maddi imkanlarım kısıtlı. Domaine bir ücret ödeyeceğim zaten bir de ücretli tema alırsam beni zorlayacak.. Yaklaşık 2 gündür ücretsiz müzik temalarını didik didik ettim diyebilirim.. Ve 2 tema buldum. Ama ikisini de tek başına kullanamam çünkü tam olarak web sitemin içeriğine uymuyor..
Sormak istediğim mesela 1. Temanın beğendiğim bir kısmı ile 2. Temayı birleştirmek mümkün mü?
En ufak html css bilgim yok.. Çok saçma bir şey sorduysam da mazur görün lütfen :)..
Cevaplarınızı bekliyorum, sırf tema bulamıyorum ve tasarımdan anlamıyorum diye hevesim kırıldı vallahi..
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evet karma bir tema yapmak mümkündür. Ama kodlama bilginiz yoksa birilerinden yardım istemeniz gerekecek...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Aslında değiştirmek istediğiniz yer/lere göre zorluğu değişebilir. Kolay gelsin...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarımcı ve Girişimci
-
-
Ad Soyad
Ç** D**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sen başla kurcalamaya yapamadığın kısımlarda yardım iste bence.
cgrclk
Fortis Fortuna Adiuvat
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Bir website sahibi bence html'in h sinden az da olsa anlamalı, biraz html konusunu araştırıp çalışmalısınız, daha sonra yapamadığınız çözemediğiniz konular olursa sorarsınız. Bu şekilde hep başkalarına muhtaç olursunuz.