hacı34 adlı üyeden alıntı

Toplu e mail gönderebilirsin. %90 bayan kullanıcılar içeren 200.000 lik liste mevcut.Krem, makyaj ürünleri vb. satışı için kullanıldı. Dilersen uygun fiyata verebilirim.

C-Uruc adlı üyeden alıntı

facebook'a reklam ver. Hedeflenen kitle için sadece bayanları seç. Tabi fake hesaplara da gösterilir reklamların ama olsun. Yani facebookta cinsiyetini kadın olarak seçmiş herkese reklamların gösterilir.

Hocam e-mail kullanan kaldımı artık o kadar kullananlarda spamdır diye girmiyodur zaten bana günde kaçtane geliyor bir tanesine bile girmiyorum o yüzden sağolun yinede :)

muratkondak adlı üyeden alıntı

facebookta reklam fanı çok alan sayfalarda reklam

Vaybe adlı üyeden alıntı

facebook reklamı yayınla 22 tl ye yaklaşık 120 bayan beğenı alırsın, reklam ayarlarınıda sadece bayanlar olarak işaretle yaş sınırlamasıda koyabilirsin.

Reklamı son çare olarak düşünüyorum açıkcası ama 22tlye 120 kişi pahalı değil mi sanki ?

Emre Güler adlı üyeden alıntı

Dediğim uygulama örnek verirsek teknosa turuncu şans var onun gibi hatta bende facebook sayfam için kullanmak istiyorum.

Açıkca anlatayım: Ne zaman yaparım bilmiyorum ama

çekiliş süresi 1 ay sürcek birinciye Tshirt 2.'ye kupa bardak vb. gibi falan işte sayfayı beğenenler uygulamaya girebilecekler bilindiği gibi büyük firmalar böyle çekilişler yapmaktadır sosyal medya ağlarını genişletmek için şuan en son Mediamarkt çak bi beşlik isimli bir yarışma düzenliyor kazanan kişiye 5000 tl veriyor.

Hocam onu yapabileceğimi hiç zannetmiyorum karışık bir iş gibi sanki o