Gunceltekno adlı üyeden alıntı

Hocam çok tesekkur ederim ayrintili güzel anlatisiniz için. Ancak spor yapma imkanim yok kışları okuldan gelince yapiyordum. Ama calisirken olmuyor. Gerçi buda spor sayilir ya. Neyse hocam ben zaten sabah aksam bisey umuyorum sadece meyve suyu ,ice tea iciyorum. Bu şekilde 1 ayda 10 kilo kadar verebilecegimi söylediler. Küçükken agir iste calistigim için birazda olsa kas var. Yani ilk goren sen body e mi gidiyorsun diyor. Ama ben sporsuz hic bisey yemeden 1.5 ayda 10 kilogram verebilir miyim? Göbek olsun kalça olsun. Bu 1.5 ayda 10 kilo versem sonrasında spora basliyorum okulda aciliyor.
Bot : kisaca bu şekilde 10 veya 15 kilo verebilir miyim? Görüntü olarak zayif gözükebilir miyim?

Hocam tam olarak kilo değilde kas vermiş olursunuz spor yapmadan yaparsanız. Yani o kilolar kalır kaslarınız gider. Garip bi hâl alır. Bende tam olarak bilmiyorum ama bir sürü kaynak okumuştum. Spor yapmadan diyet yapılırsa kas'dan gidiyormuş. Çalışıyormuşsunuz, dediğiniz gibi bu da spor sayılır. 1.5 ayda çok hırslı ve azimli olursanız diyetisyenlere göre sağlıklı olmasa da 10 kilo verebilirsiniz diye umuyorum. Kiloyu dert yapmamaya özen gösterin, Zayıflayacağınızı hayal edin ve mutlu olun. Emin olun çok işe yarıyor.