JackkerL adlı üyeden alıntı

Böyle esnafların para hak ettiğini düşünmüyorum. Sadece siz değil aynı şeyleri defalarca farklı mekanlarda ben yaşadım. Garsonların babasının hayrına çalışır gibi hizmet etmeleri falan belli oluyor yani. Ben oraya oturdum ağız tadıyla bir yemek yemek isterim. Ben müşteriyim sende garsonsun işini yap kerkerez yada defol git çalışma. Yüzüne bakmadan konuşurlar müşterinin, ne saygı ne de nezaket. İçecek istersin sanki içecek dilenmişsin gibi, sanki bedava veriyormuş gibi verir. Hele ek birşey istemeye korkarsın, kaşık çatal değişimi veya farklı ek birşey istemeye çekiniyor insan. Hayır bunları patrona/şefe şikayet etsen ne yazar bu adamı işe alan adam ne olduğu bellidir. Bulmuş ucuzundan birini çalıştırıyor işte. Bu yüzden belli başlı mekanlar ağzına kadar doluyor. Bir kara liste var hafızamda, yan tarafta ki fırından şişlide ki restorana kadar hepsi aklımda. Aç kalacağımı bilsem gitmem.

Haklısınız hocam aslında fazla aç değildim girerdim bir fırından alırdım simit yine doyardim fakat yaşanması birazda iyi oldu insanların niyetlerini yavaş yavaş öğreniyorum bu baya bi aşağılanmak olsa da.