Benim başımada böyle bir olay geldi 1 hafta önce arkadaslarla eminönünde iftar yapacaktık. İftar için yer alıyorduk bir restaurantin yanından gecerken bir isyerinde çalışan elemanlardan biri bağırıyordu (bilirsiniz iftara 2 saat kala çıkar böyle kişiler kendi restaurantina müşteri çekmek için) yanına gittim rezervasyon için üst kata çıktık rezervasyon yaptırdık. Bagiran kişi 1 kişi için menünün 25 TL oldugunu söylüyordu. Biz iftara yakın saatte geldik oturduk nihat hatipoğlunu dinliyorduk, ezan okundu çorbamız geldi. Çorba bitti aradan 5 dakika geçti iskenderimiz geldi. Tadı igrencti icindekine et demeye bin şahit lazımdı tamam bunuda geçtim, hesabi ödemeye gittim 25 TL olan menü 30 TL oldu neden dedim neymiş efendim haftasonları 25 TLymiş sacmaliga bak. Yani 25 TLye 1 tas çorba içtik ben esenlerde oturuyorum esenlerde olsa tamam derim basit bir semt derim ama eminönünün göbeğinde olacak iş değil. Yarın sikayetimvar.com adresine yazacam
Rezervasyon içinde 10 TL verdik yani bize 100 TL oldu. 100 TLye 3 tas çorba içtik, 3 kişiydik
Yer; Karadeniz aile pide ve kebab salonu
Rezervasyon içinde 10 TL verdik yani bize 100 TL oldu. 100 TLye 3 tas çorba içtik, 3 kişiydik
Yer; Karadeniz aile pide ve kebab salonu
Bend buraya yazmadan sikayetvar.com a sikayet açacaktim ama birde sizin gozunuzden gormek istedim belkide ben hataliydim.Ayrica sizin gittiginiz yerler fiş kesiyor mu yoksa fiş kesmeme sadece benim gitigim mekana mi ozel gercekten cildirtti adam beni hala sinirlerim bozuk.Ama siz acin derim nede olsa yaniltici reklam ve rezarvasyon icin ucret alinir mi bilmiyorum en onemliside zaten tat konusu bunu acinki millet gorsun babam biryere gitmeden illaki sikayet vara bakardi ona gore hareket ederdi artik bende oyle yapicam.