Kullanıcı girişi yaptıktan sonra gelen sayfa anasayfadaki kaliteyi vermiyor. Öncelikle logo çok kötü, hiç olmasa daha iyiymiş dedirtiyor adeta.
Onun dışında altyapı Twitter'ı andırıyor bana göre. Tweet yerine zup kelimesi kullanılmış, hashtag olayı bire bir aynı..
5-6 ay önce çipetpet.com isminde bir site açılmıştı, başlarda tutar gibi olmuştu ama sonu hüsranla bitti sanırım ki şuan site başka sitelere yönlendiriyor. Sitenize baktığım zaman bu siteyi andırdı bana. Herkesin attığı mesajları bir sayfadan okuyabilme falan..
Yani özetlemek gerekirse demek istediğim bir farklılık olması, bir özgünlük olması. Bunun için çok düşünmeniz gerekiyor. Hatta bunun için AR-GE ekibi kurabilirsiniz.
Tabi sadece farklılık yetmiyor, reklam bütçenizin de olması lazım. Bu projeye ne kadar bütçe ayırdınız bilmiyorum fakat zor bir iş bana göre. TV reklamı olmasa da ilk başlarda tanıtım amaçlı radyolara reklam verebilirsiniz örneğin.
E-Ticaret ve Sosyal Medya en çok para kazanılan ve en çok para harcanılan iki sektör. Bu işe biraz para yatırmazsanız kazanmanız imkansız. Kolay gelsin.