BurakC adlı üyeden alıntı

Siteyi merak ettim hocam bende sağlık alanında çalışıyorum böyle bi sitem var istediğim hiti yakalayamadım bi türlü :/


Yabancı site mi hocam?

Ek Olarak: Hocam eğer siteyi tek makale ile açtıysanız başlangıçta -1 puan yediniz diyebilirim. En az 20 30 makale ile açılması lazımdı. İkinci bir konu ise günde 1 makale girecekseniz heralde sizin süreci daha 8 9 ay izleyeceğiz

Seo sitemap google a kaydetme google wm tools pingleme vs hiçbir şey yapmadım yani makale sayısının su an önemi yok. 10 Makaleye yalaşınca tüm seo ayarlarını yapıp google'a kaydedeceğim siteyi tabii ki de 1 makale ile -1 başlanır aksi halde haklısınız :)

Makalerleri google çeviriden mi yapıyorsun?

Hayır hocam kendim yazıyorum birde bir arkadaşım var o yazıyor.

Bayramdan sonra böyle bir şeyi ben de yapmayı düşünüyorum. Başarılar dilerim.

Bu konu altına sizde özet özet belirli yaptığınız şeyleri yazarsanız 1. mesaja sizin tecrübelerinizide koyabilirim daha iyi olur. Teşekkür ederim.


Olumsuz gordugum tek info uzantisi.Basarilar. Çok araştırma yaptım bu konuda ama batıl bir inanç olduğu sonucunu çıkardım. Bu uzantılar amaca yönelik çıkmıştır. com net org info hepsinin bir amacı var. Benim sitemde bilgi sitesi olduğu için .info aldım. Param olmadığı için .com almadım değil yani. Bunuda zaten yaşayıp göreceğiz benimde aklımda hala bir düşünce var .com mu alsaydım diye. Tecrübe olacak :)