çoğu ihlal site sahibinden kaynaklıdır. ilk adımdan sonra

ÖNEMLİ NOTLAR:

* İncelemenin tamamlanabilmesi için, reklam kodunun sayfalarınıza uygulanması gerekir. Kodu uygulamanızın gerekip gerekmediğini öğrenmek için lütfen kaydolmanıza aracı olan barındırma iş ortağıyla görüşün. Bazı barındırma iş ortakları kodu sizin yerinize uygularken, bazı durumlarda ise bu seçeneği sizin etkinleştirmeniz gerekebilir.

* İncelemenin ne kadar süreceği, içeriğinizin ne kadar trafik aldığına bağlıdır. İnceleme, ancak sayfalarınız gösterim alırsa devam eder.

* Reklamlar görünmeye başladıktan sonra, test etmek amacıyla bile olsa lütfen kendi reklamlarınızı tıklamayın. Kendi reklamlarınızı tıklamak AdSense program politikalarına aykırıdır: https://www.google.com/adsense/policies.

Başka sorularınız mı var? Aradığınız yanıtları http://support.google.com/adsense/ adresindeki Yardım Merkezimizde veya http://adsense.blogspot.com adresindeki AdSense blogunda bulabilirsiniz. Bunlara ek olarak, sorularınızı http://www.google.com/support/forum/p/AdSense adresindeki AdSense Yardım Forumu'na gönderebilirsiniz.