Arkadaşlar Merhaba,

Hepinizin Mübarek Ramazna Bayramını kutlarım.

Birkaç konuda gözlemlediklerimi sizlerle nacizane paylaşmak istiyorum. Öncelikle küçük bir hikaye paylaşmak istiyorum.

Zamanın birinde bir çınar ağacı ile bir sarmaşık vardı. Yaz geldiğinde sarmaşık hızla uzayarak dev çınar ağacının gövdesine dolandı ve onun boyuna erişti. Çınar ağacına gurur ve kibirle bakarak dedi ki: "Senin yıllarca yavaş yavaş uzayarak geldiğin noktaya ben kısacık bir sürede geldim." Çınar ağacı bunu sükunetle karşıladı ve cevap vermedi. Yaz ayı geçmeye, sarmaşık yavaş yavaş kuryarak küçülmeye başlamıştı. Aşağıya doğru kısalırken çınar ağacına seslendi: "Hey neler oluyor neden küçülüyorum?" Çınar ağacı cevap verdi: "Benim 10 yılda geldiğim noktaya sen 10 günde geldin, elbet sonumuz aynı olmayacaktı.."

Öncelikle elbette kimse (belli azınlıklar olabilir) hayır için web sitesi yapmıyor, tabi ki kazanç beklentisi olacak. Lakin bugün siteyi yapıp 3 gün sonra gelir beklemek tamamen yanlış olur. Kazanç sağlansa bile kısa ömürlü olur. Önce yapılan site ziyaretçiye istediğini verecek, sonra kazanca zaten dönüşecek.

Bir de kısa sürede zengin olmak ve çok para kazanmak isteyen arkadaşlarımızın sitelerine doldurduğu kumar, bahis ve ÖNCE SKP SONRA ÇEKTİLER tarzı ne dine ne ahlaka uymayan reklamlarla kazandığın paradan da sitenden de ne hayır göreceksin??

Çok uzattığımın farkındayım. Sözün özü helal ve devamlı para kazanmak istiyorsak ziyaretçiye geçerli bir içerik sunup çalışmak ve sabretmek.

Hepinize helal bol kazanÇlar dilerim.