isousluer adlı üyeden alıntı

Böyle yaparak zaten bir yere varamazsınız. Kaliteli içerik üretin, ziyaretçi sizi bir şekilde bulur.

İnşallah dediğiniz gibidir, çünkü bu durum aylardır değişmedi, öğrendiklerim ve sitede oluşturduğum arşiv olmasa tam bir zaman kaybı olacak. Sitenin bana şu anda tek getirisi arada unuttuğum noktalar oluyor, bunu siteye yazmıştım deyip bakıyorum. Bu.

PorFavorDama adlı üyeden alıntı

Genelde bu tarz sitelere (kendi sitemde dahil) bende pek gireni göremiyorum . Benimde günlük hitim az . Özgün içerik girmeye çalışıyorum fakat programlama da daha nasıl özgün içerik girilir bilmiyorum sürekli çalışıyorum çalıştıklarımı da yazmaya , bir yandan öğrenip diğer yandan siteme içerik üretmeye , çalışıyorum . Ama hitler oldukça düşük ve içeriğimde pek çok sayılmaz . Bir de ben bunun sebebini okulların kapanmasına da bağlıyorum :)

Faydalı bir konu teşekkür ederim .

Teşekkür ederim, benim durumumu da özetliyor bu yazdıklarınız.
Her gün içerik girmeye çalışıyorum fakat bir sürü problem çıkıyor ve bunları çözmek uzun sürebiliyor, haliyle her gün içerik girmek de sıkıntı oluyor. Bir süre sonra da ben tekrar içimden yazmak gelene kadar bir şey yapmıyorum, iyice sıkıntılı bir hal alıyor.
Programlama konusunda özgün içerik için düşüncem şu şekilde:
Ya program yazmakla olur (illaki farklı bir tarafı olur) veya eğitim içeriğinde açıklayıcı anlatımlar yazının özgünlüğünü belirler. Video çekme filan da iyi bir alternatif. Başka bir alternatif, bir forum açıp yükseltene kadar kendiniz veya bir ekiple içerik sağlarsınız, bir yerden sonra ziyaretçiler kendiliğinden içerik girmeye başlar ve sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
İnşallah okul teorisi doğru çıkar da kışa doğru ziyaretçi sayısında artış olur. :)