Whine
OyuncuMedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Web Developer
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemi daha önce alexa'da sıralamaya aldırmayı başardım ancak bazı sorunlardan dolayı sitemi kapatmak zorunda kaldım. Ve alexa sitemi sıralamadan çıkardı. Daha sonra 2 ay önce kadar sitemi tekrar aktif ettim ve aktif olduğu tarihten itibaren gereken her şeyi yaptım sıralamaya girmek için. 2 ay geçmesine rağmen sitem hala sıralamaya girmedi. Aktif olarak ziyaretçi sayım da az olsa da mevcut. Neden hala sıralamaya girmedim bir önerisi olan var mı?
Not: Daha önce sıralamaya girip siteyi kapattığım için sıralamadan çıkmamın bununla bir ilgisi olabilir mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
düzgün hit almaya başlarsan siten alexada gözükür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
hocam 20 tekil hitle çıkması çok zor. en düşük paketlerden backlink çalışması yaptırabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
C** U**
-
-
-
Ticaret
61, (%95)
hite aldanmayın ben yeni bir site açtım. 3 yıllık domain regledim. Siteme hep özgün girdim şimdi 20 makale falan olduğunda çıktı alexada. Şuan ise 11 milyonda falan. Site hitim günlük 7-8. Onunda birisi ben sanırım kalan kısmıda arama motoru botlarıdır. Her ne kadar hit ile alakalı densede %100 alakalıda değildir. Sitenle ilgilen bekle. Hergün 1 tane de olsa özgün gir. Panik yapmak kardeşim çıkar 3 ay sonra çıksın boşver.
Not:Sitem şuanda 20 günlük falan. Ama sıralamaya 12 günde falan girdi.
Filoki
Hey Özgürlük!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ülke sıralaması mı?
Ben de ortalama 15bin civarındaydım ülke sıralamasında. Yaza girdik hitler düştü, bir de script değiştim sıralamada bile yokum. Düzelir ama...
YtuForum.org