lostyazilim

Alexa sitemi halen sıralamaya almadı

13 Mesajlar 1.723 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Whine Whine OyuncuMedya.com Kullanıcı
  • Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Sitemi daha önce alexa'da sıralamaya aldırmayı başardım ancak bazı sorunlardan dolayı sitemi kapatmak zorunda kaldım. Ve alexa sitemi sıralamadan çıkardı. Daha sonra 2 ay önce kadar sitemi tekrar aktif ettim ve aktif olduğu tarihten itibaren gereken her şeyi yaptım sıralamaya girmek için. 2 ay geçmesine rağmen sitem hala sıralamaya girmedi. Aktif olarak ziyaretçi sayım da az olsa da mevcut. Neden hala sıralamaya girmedim bir önerisi olan var mı?

Not: Daha önce sıralamaya girip siteyi kapattığım için sıralamadan çıkmamın bununla bir ilgisi olabilir mi?

wmaraci
reklam

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
düzgün hit almaya başlarsan siten alexada gözükür.

• Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ahmetcem96 adlı üyeden alıntı

düzgün hit almaya başlarsan siten alexada gözükür.

Günlük düzenli olarak yaklaşık 20 tekil ziyaretçim mevcut şu anda. Ve bir süredir de böyle zaten. Aklımı karıştıran nokta da bu herşey istediği şekilde ama hala sıralamda yok :(

ahmetcem96 ahmetcem96 www.ahmetcemaktas.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 86 / 382
  • Ticaret 75, (%100)
hocam 20 tekil hitle çıkması çok zor. en düşük paketlerden backlink çalışması yaptırabilirsiniz.

wmaraci
wmaraci

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)
hite aldanmayın ben yeni bir site açtım. 3 yıllık domain regledim. Siteme hep özgün girdim şimdi 20 makale falan olduğunda çıktı alexada. Şuan ise 11 milyonda falan. Site hitim günlük 7-8. Onunda birisi ben sanırım kalan kısmıda arama motoru botlarıdır. Her ne kadar hit ile alakalı densede %100 alakalıda değildir. Sitenle ilgilen bekle. Hergün 1 tane de olsa özgün gir. Panik yapmak kardeşim çıkar 3 ay sonra çıksın boşver.
Not:Sitem şuanda 20 günlük falan. Ama sıralamaya 12 günde falan girdi.

• Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

hite aldanmayın ben yeni bir site açtım. 3 yıllık domain regledim. Siteme hep özgün girdim şimdi 20 makale falan olduğunda çıktı alexada. Şuan ise 11 milyonda falan. Site hitim günlük 7-8. Onunda birisi ben sanırım kalan kısmıda arama motoru botlarıdır. Her ne kadar hit ile alakalı densede %100 alakalıda değildir. Sitenle ilgilen bekle. Hergün 1 tane de olsa özgün gir. Panik yapmak kardeşim çıkar 3 ay sonra çıksın boşver.
Not:Sitem şuanda 20 günlük falan. Ama sıralamaya 12 günde falan girdi.

Sitemde full özgün içerik var ve her gün içerik ekleniyor neredeyse şu anda 50 ye yakın içerik var belki de daha fazla ama dediğim gibi sıralamada yok :( Bu arada backlinkleri almış 2 backlink var diyor ama sıralama yok :(

Filoki Filoki Hey Özgürlük! Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)
Ülke sıralaması mı?
Ben de ortalama 15bin civarındaydım ülke sıralamasında. Yaza girdik hitler düştü, bir de script değiştim sıralamada bile yokum. Düzelir ama...

YtuForum.org

UrcBilisim UrcBilisim Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Makale Yazarı
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad C** U**
  • Mesajlar 687
  • Beğeniler 199 / 130
  • Ticaret 61, (%95)

Whine adlı üyeden alıntı

Sitemde full özgün içerik var ve her gün içerik ekleniyor neredeyse şu anda 50 ye yakın içerik var belki de daha fazla ama dediğim gibi sıralamada yok :( Bu arada backlinkleri almış 2 backlink var diyor ama sıralama yok :(

hocam olsun. Sonuçta siteniz açıkken kapanmış. Çokta önemli bir durum görmüyorum. Şöyle düşünün. Bir bakkaldan her zaman alışveriş yapıyorsunuz. 10 gün sonra bakıyorsunuz ki bakkal taşınmış. İlk birkaç gün bakıyorsunuz ki hala taşınmış durumda. Bu durumda siz oraya bakkal vardı diye bir daha gitmeyeceksiniz. Taki aynı yada farklı bir bakkal açılıp siz bunu geçerken görene kadar. Çıkar yakında merak etmeyin. Nasıl eklenir bilmem ama sitenize alexa kodu eklemeyide deneyın. Benim diyorum ya hiç hitim yok sayılır 20 gunluk site şuan 10 milyon 800 binde. Çokta endişelenmeyin akışına bırakın.

• Üyelik 08.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 28
  • Beğeniler 4 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

C-Uruc adlı üyeden alıntı

hocam olsun. Sonuçta siteniz açıkken kapanmış. Çokta önemli bir durum görmüyorum. Şöyle düşünün. Bir bakkaldan her zaman alışveriş yapıyorsunuz. 10 gün sonra bakıyorsunuz ki bakkal taşınmış. İlk birkaç gün bakıyorsunuz ki hala taşınmış durumda. Bu durumda siz oraya bakkal vardı diye bir daha gitmeyeceksiniz. Taki aynı yada farklı bir bakkal açılıp siz bunu geçerken görene kadar. Çıkar yakında merak etmeyin. Nasıl eklenir bilmem ama sitenize alexa kodu eklemeyide deneyın. Benim diyorum ya hiç hitim yok sayılır 20 gunluk site şuan 10 milyon 800 binde. Çokta endişelenmeyin akışına bırakın.

Peki teşekkürler, beklemeye devam o zaman :(
UrcBilisim

kişi bu mesajı beğendi.

Filoki Filoki Hey Özgürlük! Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** A**
  • Mesajlar 42
  • Beğeniler 1 / 3
  • Ticaret 0, (%0)

Whine adlı üyeden alıntı

Peki teşekkürler, beklemeye devam o zaman :(

Siten için Alexa Toolbar oluşturup, eşine dostuna o toolbar aracılığı ile sitene ulaşmasını rica et bence. Birkaç gün bile olsa baya yararını göreceksin.

YtuForum.org
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al