monelogg adlı üyeden alıntı


Teşekkür ederim, benim durumumu da özetliyor bu yazdıklarınız.
Her gün içerik girmeye çalışıyorum fakat bir sürü problem çıkıyor ve bunları çözmek uzun sürebiliyor, haliyle her gün içerik girmek de sıkıntı oluyor. Bir süre sonra da ben tekrar içimden yazmak gelene kadar bir şey yapmıyorum, iyice sıkıntılı bir hal alıyor.
Programlama konusunda özgün içerik için düşüncem şu şekilde:
Ya program yazmakla olur (illaki farklı bir tarafı olur) veya eğitim içeriğinde açıklayıcı anlatımlar yazının özgünlüğünü belirler. Video çekme filan da iyi bir alternatif. Başka bir alternatif, bir forum açıp yükseltene kadar kendiniz veya bir ekiple içerik sağlarsınız, bir yerden sonra ziyaretçiler kendiliğinden içerik girmeye başlar ve sizin bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
İnşallah okul teorisi doğru çıkar da kışa doğru ziyaretçi sayısında artış olur. :)


Hocam benim sitem bir de üniversite adı içerdiği için genelde üniversitedeki arkadaşlarıma hitap ediyor . Benim bu siteyi açma amacımda buydu zaten onlara bu derste yardımcı olabilmek . Sınıfta reklamı gerektiği kadar yapıldı . Okul zamanı özellikle vize ve finallere doğru günlük en fazla 78-80 tekil hit gördüm fakat sınavlardan sonra bu kadar olmadı hiç bir zaman . Bir de bence bu işler yani eğitim siteleri para için yapılacak işler değil . İnsanın içinden gelmesi gerekiyor . Çünkü konuyu hazırlaması yazması hatalarını gidermesi ve özellikle arkadaşların anlayacağı şekilde yazması çok çaba gerektiriyor :) Ve özellikle benim gibi tek çalışıyorsanız ...