PorFavorDama adlı üyeden alıntı

Hocam benim sitem bir de üniversite adı içerdiği için genelde üniversitedeki arkadaşlarıma hitap ediyor . Benim bu siteyi açma amacımda buydu zaten onlara bu derste yardımcı olabilmek . Sınıfta reklamı gerektiği kadar yapıldı . Okul zamanı özellikle vize ve finallere doğru günlük en fazla 78-80 tekil hit gördüm fakat sınavlardan sonra bu kadar olmadı hiç bir zaman . Bir de bence bu işler yani eğitim siteleri para için yapılacak işler değil . İnsanın içinden gelmesi gerekiyor . Çünkü konuyu hazırlaması yazması hatalarını gidermesi ve özellikle arkadaşların anlayacağı şekilde yazması çok çaba gerektiriyor :) Ve özellikle benim gibi tek çalışıyorsanız ...

Ben okul konusunu daha genel düşünmüştüm, ödev filan siteye daha çok kişi denk gelir diye.
Site adının çok önemli olduğunu düşünmüyorum açıkçası, kendimden örnek vereyim, *** bir anlamı varsa bile bilmiyorum ama webmaster konusunda Türkiye'de ilk akla gelen sitelerden biri. Webmaster ile ilgili bana hiç bir çağrışım yapmamasına rağmen bu işlere girmeden bile siteden haberdardım.
Para kazanma konusunda zaten umudum kalmadı da bu kadar çaba en azından site masraflarını çıkarsaydı iyi olurdu açıkçası. :)