SEO piyasası cidden düşmüş durumdadır yani bunu ben değil diğer SEOcularda bilir yani tamam belki bütçeniz yok anlarım 30 yaşında olup da parası olmayan var tamam ben Kredi Kartına 9 taksit uyguluyorum ama hayır diyorlar. Yani forumda ki yaş grubu bellidir ben ne yapsam da fiyat çok oluyor yani mesela geçen bir müşterime 500TLlik paketi 9 taksite anlaştık adam sanalpazar üzerinden ayda 59TL ödüyor cidden bu tür ticaretler beni mutlu ediyor. Ama gelip te 250 liralık çalışmayı normal kartsız bölme şansım yok zaten SEO masrafı oluyor. Bunu her SEOcu bilir benim elimde site yoksa ben tanıtım yazısı alırım diyelim adam benle anlaştı 500TLye 9 ayda ver dedim 53 liraya sizce kaç tanıtım yazısı alabilirim? Yani sektör düşüşe gelmiş bir durumda 5TL'ye SEO yapıyoruz diyorlar yani ben sadece piyasının düştüğüne yanarım...Bu işten ekmek yiyen arkadaşlarımız var lütfen dikkatli olalım...
Ben hiçbir zaman 50TL bütçeniz olsa bile birşey diyemem ben zaten o tür durumlara karşın TAKSİT mevzusunu getirmeme rahmen normal düz taksit diyen de var....