-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şuan sıfırdan bir dizi teması çiziyorum, ileriyi görebilmek için wp yi biraz kurcaladımda istediğimi bulamadım. Yapmak istediğim dizililer menusunden örneğim A dizisine tıklandığında direk bölümler değilde diziye özel sayfa tasarlamak konusu, oyuncu resimleri vb gibi burada kullanılan yöntem sanırım sayfa şablonu oluşturmak. Peki ben yeni dizi eklerken o hazıladığım sayfadan yeni bir tane nasıl yaratacam. Bunu wordpress içinde yapamıyorum her yeni dizi eklediğimde o diziye özel bir sayfa atmam gerekecek sunucuya. Bu sistemin mantığı nedir. Özellikle dizimag da görmüştük her dizinin kendi sayfası vardı. Takıldım kaldım burada wp uzmanlarından yardım bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen hocam bende çok merak ediyorum nasıl yapıldığını :)
yucell
Adli Bilişim Uzmanı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Webmaster & Graphic Designer
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
fancy gallery plugini ni bulun ve indirin wordpress e atıp aktif ettikten sonra admin panelden kendinize galeri olusturun galeri içerisine media ekleme sayfasından videolarınızı youtube linkleriyle ekleyin ardından sistem size galeri sayfası için verdiği shhourtcode u alın ve örneğin filme ait sayfayı olusturun sayfanıza dizi hakkında bilgileri ekledikten sonra bilgilerin en altına shourtcode u yapıstrın böylece site üzerinde wordpress sayfalar dan açtıgınız sayfaya girdiğinizde ust kısımda film hakkında bilgileri alt tarafta ise filme ait videoları gorebileceksiniz.
iyi çalışmalar