alper198 adlı üyeden alıntı

iyi günler arkadaşlar.

web sitenizi google de daha üst sıralara getirmek için organik hit programı var. hemen kurun ve siteniz yükselmeye başlasın.

http://www.googlearamax.com/program_indir.htm

ücretsizdir, ancak daha çok hit istiyorsanız kredi almalısınız. ama ben şimdilik kredi kazanıyorum, yani ücretsiz tarafından gidiyorum. Sizede ilk başta böyle yapmanızı istiyorum arkadaşlar. ileride ücretli paket alırsınız.

program benim değil, ben sadece memnun kalan ve arkadaşlarıma tavsiye eden bir kullanıcıyım. keşke benim olsaydı bu program :)

programı indirdikten sonra kurup çalıştırıyorsunuz, sonra üye ol diyorsunuz. Orada isim ve iletişim kısmını girdikten sonra aşağıda bulunan referans kısmına "alper198" yazıyorsunuz. yani sizi bu programa davet eden kişi olarak benim kullanıcı adım. sonra devam ediyorsunuz.

ondan sonra yeni sitenizi eklemeye geldik. yeni web sitenizi ve anahtar kelimelerinizi yazıyorsunuz. kaydet diyorsunuz. belli bir zaman sonra onaylanacaktır siteniz. o esnada siz kredi kazanmaya başlayın, biraz biriksin. lazım olacak krediler.

program açık kalacak ve bol bol kredi kazanacaksınız. biriken bu kredilerle de sizin sitenize insanlar gelecek. unutmayın bu hitler rastgele değil, organik. yani sitenizi üst sıralara yükseltmek için çok faydalı. kimileri faydasız diyor ancak ben denedim ve çok büyük faydasını gördüm.

sitenize anahtar kelime eklerken birkaç tane ekleyebilirsiniz. ancak ben bir tane anahtar kelime öneriyorum. çünkü bu şekilde daha çok etkisini görüyorsunuz.

başkada birşey aklıma gelmiyor.

şiddetle TAVSİYE ETMİYORUM