Sosyal medyadan alırsan sağlam destek hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Son günlerde haber ay, haberin bizden gibi sayfalar açıldı adamlar çılgınlar gibi spam yapıyor ve botla haber giriyor. Sayfaları milyonu geçti siteleri ilk 500e girdi. Neyin spamı sosyal medya desteğin sağlamsa hiçbirşeye ihtiyacın olmaz.
Google seo falan bilmemne bizim gibi amatörler için zaten hikaye. %100 özgün yazacak kafa da yoksa spamdan başka çare kalmıyor zaten.
Google seo falan bilmemne bizim gibi amatörler için zaten hikaye. %100 özgün yazacak kafa da yoksa spamdan başka çare kalmıyor zaten.
Kardeş lütfen yanlış yönlendirmeyin. Senin bahsettiğin siteler Google news kayıtlı sanırım. Ve google nedenini bilmiyorum ama bu tür sitelere göz yumuyor. Sen belirli aşama kaydetmiş bir siteyle yeni açılmış bir siteyi bırak içerik konusunda, hiçbir konuda karşılaştıramazsın. Özgün içerik ile kopya içerik arasında dağlar kadar fark var. Kim ne derse desin özgün içerik CANDIR. Bizzat makale yazarıyım. Özgün makaleleri müşterilere verdikten sonra takip ediyorum çoğunu kaçıncı sıralarda çıkıyor diye. İddaa 2.5 alt üst makalem ben basiti 3-4 aramada google de aylar geçti 1. sayfalarda. Daha buna benzer yığınla özgün konum ilk sayfalarda hem de yeni sitelerde. Şimdi bu site sahipleri neden para verip makale satın alsınlar? Herkes kopya içerik doldurur. Hem zaman almaz, hem de dediğiniz gibiyse faydasını görür. Google bugün göz yumar yarın gerekeni yapar. Bakın arkadaşlar yanılmıyorsam google şirketinin bir sözü var "ŞEYTANLIK YAPMA" diye. Google istese adwords reklam verenler üzerinden daha fazla kazanır. En basiti basit bir kaç site açar maaşlı elemanlar, üst sıralara taşır. Ancak adamlar diyor "şeytanlık yapma" ve buna uyuyor. Arama motorları en baştada google, özgünlükten doğallıktan yanadır. Doğal olan eninde sonunda her açıdan kazanacaktır.