Sonuçta hepsini c/p yapmayacağım %75 gibi bir rakamı özgün %25i kopya belki dahada az
Kardeş sen hala sonuçta diyorsun. Ben bildiğim gerekli açıklamayı yaptım. Chip.com.tr dururken aynı konu için senin sitene girip okumam için bana bir neden gösterebilir misin? Sen orada takılmışın o zaman devam et ne diyeyim. Sen bunu yaparak sadece kendine düşmanlık yapmış olursun. Zamanını harcarsın. Ben bi konu ararken, özgün bir konu bulduğumda onu okumuşsam o site hafızama kazınır. Ancak aynı konuyu daha önce başka yerde görmüşsem o siteyi kolay kolay önemsemem. En basit örnek herhangi bir aramamda frmtr gibi reklam yığını ve tonla kopya içerik olan bir site ilk sırada çıksa bile kesinlikle ama kesinlikle girmem. Bak buraya dikkat et. Sözde Dünyanın en büyük türkçe forumu. Ama girip okumam arkadaş. Onun yerine chip miş, shift delete imiş, wmaraci, *** vs vs faydalı siteler. Ve bir şekilde özgünlüğün yogun olduğu siteler buraları tercih ederim. Tamamen özgünlük kaliteni artırır seni marka yapar. Zor değil gir biraz oku değiştir yaz ama direk kopya yapma. Yoksa sınavı yapan hoca anlar. Ahmette aynı cevabı vermiş mehmette der gözü hep üstünüzde olur ;)