-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Nasıl ziyaretçi çekebilirim?
"Derdim kadar olsaydı kuvvetim, benimle baş edemezdi kasvetim." -Sagopa Kajmer
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bazen çaba gerek, misal benim sosyal medya çevrem 2 yıl önceye kadar yoktu. Şimdi sosyal medya deli gibi hit veriyor. Mesela bir tiyo vereyim. Twitter'de takip edeni takip ederim özelliği var sen 100 kişiyi takip et onlarda eder sonra sen vazgeç onlarında %75 vazgeçer %15'i sende kalır. Böyle böyle organik ilerleme kaydetmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Siteyi biraz geliştir.Sıralamanı vb. yükselt.Yağmur damlaları gibi yağarlar yemin ediyorum :).Çekiliş vb. felanda yap , Ayrıca arkadaşın dediği gibi takip et , dayanışmalara katıl vb.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ozi adlı üyeden alıntı
Bazen çaba gerek, misal benim sosyal medya çevrem 2 yıl önceye kadar yoktu. Şimdi sosyal medya deli gibi hit veriyor. Mesela bir tiyo vereyim. Twitter'de takip edeni takip ederim özelliği var sen 100 kişiyi takip et onlarda eder sonra sen vazgeç onlarında %75 vazgeçer %15'i sende kalır. Böyle böyle organik ilerleme kaydetmelisin.
Bu duruma sinirlenip blogumu sildim, domain yönlendirme ayarlarını 0'ladım. Blogger altyapısı kullanıyordum. Şimdi tekrar nasıl başlamalıyım? Yine blog kurup yönlendirmelimiyim ? Alexa değeri falan ne olur yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Herkesin ortak sorunu bu. Sosyal medya ölü gibi son zamanlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Facebook Ticareti
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ozi adlı üyeden alıntı
Hocam siz baştan Su koyvermişsiniz. 2 yıl boş blog'ta vakit kaybettim. Bazen göze almalı insan bazı şeyleri. Hemen pes etmemeli yada girmeden vazgeçmeli. En basitinden söylüyorum "Alexa'yı kafaya takarsanız olmaz", siz blog açın, içerik girin " tamamen sizin yazılarınız özgün olmalı " forumlara vs konu açın millet okur takılmaya başlar yazılarınız güzel ise, sonra site hit aldıkça sosyal medyaya teşvik edersin. Çift taraflı oynarsın daha çabuk yükselirsin.
Hocam ilk haftadan 12 özgün içerik girdim hepsi de faydalı yararlı, resimli anlatım falan yani öyle tırt değil. gerçekten emek. fakat ne bileyim yok temada resimler açılmıyor, aklına yazacak birşey gelmiyor, yaptığın logoyu güzel bulmuyorsun, sosyal medya zaten tırt. yeniden başlayıp sadece gündem yazıları yazmak istiyorum. nereden başlamalıyım? tekrar bir blog oluşturup domaini yönlendirip yazmaya mı başlamalıyım ?