Emin ol ki şuan en iyi ve en kolay sistemlerden birisi Wordpress'tir. Wordpress hakkında internette istemediğin kadar makale ve eğitim videoları mevcut. Araştırarak güzel bir sisteme sahip olabilirsin. Benim bir gün sonra yazılarım indexleniyordu. Tabi güzel bir seo yaptığım zaman.

Tema konusunda sıkıntın olacağını sanmıyorum. Binlerce tema mevcut. Beğenmemek elde değil. Hiç beğenmezsen ücretli temalara bakabilirsin. Örneğin; bu sitede Okan'ın teması, İsmail'in teması vs.. var. Onları alabilirsin. Alternatiftir bunlar.

Ben yaklaşık 3-4 yıldır wordpress kullanıyorum. Bütün sitelerimde wordpressi kullandım. Şükürler olsun şu ana kadar bir tanesi hacklenmedi. Hacklenme olayı bir tek cms sistemiyle kalmaz hostingde önemlidir. Herhangi bir hacklenme konusunda direk wordpressi suçlamayız yani.

Sana tavsiyem wordpress'ten vazgeçme. Bu sitede bende dahil wordpress konusunda yardım edecek kişiler mevcut. O yüzden sana tavsiyem wordpresse geç ve aklına ne takılırsa burda sor. Wordpressi ilk kuruyorsun diye korkma. Bende yaşadım bunları. Şimdi şükürler olsun her sorunumu çözebiliyorum. Bir işi kademe kademe öğrenirsin direk o işin uzmanı olamazsın.