lostyazilim
tr.link

Coca cola ve Gazze

5 Mesajlar 941 Okunma
lstbozum
tr.link

Balerin Balerin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 26 / 50
  • Ticaret 11, (%100)

Son zamanlarda sosyal medya oldukça şu israil ürünleri tatavası oldukça arttı bugün şans eseri biri beni öyle bi gruba eklemiş boykot grubuna açık açık söylemek gerekirse şuanda facebook gibi sosyal araçlarda bu boykotu yapanlardan nefret ediyorum ve keşke yüzyüze görüşme fırsatım olsa diye arada mıraldanıyorum nedeni ise hepsi şuanda gösteriş amaçlı boykot vs yapıyor ama acaba gerçekten acaba hangisinin aklında ordaki onca insan veya canını yanan hiçbirinin tabikide anca facebookta boykot boykot desinler , fakat gazze için banka hesapları var buralara 5,10 tl yatırıpda yardım etmek varken bu gösterişin amacı ne acaba bunu merak ediyorum eminim vardır. açıklamak isteyen..

skytr

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

DragonMakina DragonMakina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Seo
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 12 / 24
  • Ticaret 2, (%0)
Sen boykotunu ve yardımını yaptın mı ? Yapmadıysan aynaya giderek,ben kalkıp millete çirkef atıyorum ama onlardan farkım yok ki benim diyebilirsin. Ah ikisini de yaptıysan da Allahım senin rızan için Gazzeye saldıran israilli şerefsizlerin mallarını gönülden boykot edenlere minnetarız,sadece gösteriş için boykot ettiğini söylenleri ise sana havale ediyoruz dersiniz olur biter... İlla birilerine gıcık gitmek veya ters davranmak onlar gibi olduğumuzu bir nevi göstergesidir...

www.dragonmakina.com

kuruoglu kuruoglu Sms Onayı Gerekli Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek
  • Mesajlar 700
  • Beğeniler 123 / 149
  • Ticaret 7, (%100)
Askerde tuvalet yıkayan da hizmet etmiş olur cephede savaşan da. Önemli olan verilen görevi hakkı ile yapmaya çalışmaktır. Yani filistin konusunda geri hizmette bulunmakta küçümsenecek bir eylem değildir. İmkanı olan maddi, web sitesi olan görsel bir paylaşım yada konuyu ifade eden özgün bir yazı, hiç imkanı olmayan ise bir dua...
Nihayetinde Filistinli bir çocuğun tanklar karşısında bir sapan ile şansı olmayabilir. Ancak bu hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ve çok daha fazla anlam içeren bir cesaret ve bir davranıştır.

Balerin Balerin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 368
  • Beğeniler 26 / 50
  • Ticaret 11, (%100)

DragonMakina adlı üyeden alıntı

Sen boykotunu ve yardımını yaptın mı ? Yapmadıysan aynaya giderek,ben kalkıp millete çirkef atıyorum ama onlardan farkım yok ki benim diyebilirsin. Ah ikisini de yaptıysan da Allahım senin rızan için Gazzeye saldıran israilli şerefsizlerin mallarını gönülden boykot edenlere minnetarız,sadece gösteriş için boykot ettiğini söylenleri ise sana havale ediyoruz dersiniz olur biter... İlla birilerine gıcık gitmek veya ters davranmak onlar gibi olduğumuzu bir nevi göstergesidir...

Eğer zaten yapmasaydım ilk olarak boş laf savurmazdım , ayrıca bugun boykot diyenlerde yabancı değil daha dün soma diyenler galiba millet olarak her ay geleneksel olarak gösterişe böyle şeyleri alet etmeliyiz.

wmaraci
wmaraci

daFirenze22 daFirenze22 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad R** V**
  • Mesajlar 1229
  • Beğeniler 15 / 178
  • Ticaret 1, (%100)
Birde şöyle zihniyetlilerde var; CocaCola alıp boykot için dokenler. Zihniyetsiz zaten sen adama alarak para kazandiriyorsun gerisi önemli ki.

Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al