-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%0)
Sen boykotunu ve yardımını yaptın mı ? Yapmadıysan aynaya giderek,ben kalkıp millete çirkef atıyorum ama onlardan farkım yok ki benim diyebilirsin. Ah ikisini de yaptıysan da Allahım senin rızan için Gazzeye saldıran israilli şerefsizlerin mallarını gönülden boykot edenlere minnetarız,sadece gösteriş için boykot ettiğini söylenleri ise sana havale ediyoruz dersiniz olur biter... İlla birilerine gıcık gitmek veya ters davranmak onlar gibi olduğumuzu bir nevi göstergesidir...
www.dragonmakina.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Askerde tuvalet yıkayan da hizmet etmiş olur cephede savaşan da. Önemli olan verilen görevi hakkı ile yapmaya çalışmaktır. Yani filistin konusunda geri hizmette bulunmakta küçümsenecek bir eylem değildir. İmkanı olan maddi, web sitesi olan görsel bir paylaşım yada konuyu ifade eden özgün bir yazı, hiç imkanı olmayan ise bir dua...
Nihayetinde Filistinli bir çocuğun tanklar karşısında bir sapan ile şansı olmayabilir. Ancak bu hiç birşey yapmamaktan daha iyidir ve çok daha fazla anlam içeren bir cesaret ve bir davranıştır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** V**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Birde şöyle zihniyetlilerde var; CocaCola alıp boykot için dokenler. Zihniyetsiz zaten sen adama alarak para kazandiriyorsun gerisi önemli ki.
Kendi halinde.Meraklı gözlerle inceleyen.