Böyle bir cevabın geleceğini bildiğim için konuyu ilk açtığımda yazdım :) çalınmasını önlemek için, şimdi "zaten 2 tasarım var diyeceksin ; hazırda duran 5-6 çalışmam daha var onları da yükleyeceğim ve herhangi bir misafir ya da üye gelip rahatlıkla alabilir, altına köşeye yaz demişsin fakat photoshop'Ta tek bir tıklamayla o sağ alt köşeye yazdığım metin silinebilir. daha önce bulundugum forumda imzasız paylaştığım 10-15 çalışmam vardı, birkaç ay sonra hepsini orada burada gördüm. şimdi tedbir almış oluyorum, şöyle düşün emek verdiğin uğraştığın bir resim var, sonunda bitirip sergilemek için sergiye indiriyorsun sonra emek hırsızının biri gelip aynısını taklit ediyor altına da ismini yazıyor. peki bu durumda ne yapılabilir? gidip adamın yerini tespit edip dövecek misin ya da şikayet mi edeceksin, elinden hiçbir şey gelmez. aynı hataya düşmemek için tedbir almak gerekir. daha bir sürü sebep sayabilirim bu konu hakkında, ama yeterlidir diye düşünüyorum bu sebepler.
ihtiyacım olan yorum doğrudur, fakat şuan yaptığın tek şey baltalamak. belirteyim istedim.
ihtiyacım olan yorum doğrudur, fakat şuan yaptığın tek şey baltalamak. belirteyim istedim.
Yani şuanda bu tasarımın güvenli olduğunu mu düşünüyorsun? Burada bu temanın üstünü paintle bile boyasan orjinal haline getirebilecek insanlar var. Yani sen gelmiş çilingire yaptığın bir kilidi gösteriyorsun ama kilidin giriş yerine sakız yapıştırmışsın kilidi açıp içine bakamasın diye.
İhtiyacın olan yorumu bu şekilde alamazsın, temanın sunumu ofsayt bir kere, hatta bir sunum bile yok ortada. Bazı şeyler baltalanmadan düzelmez.