Hocam blogtan para kazanmak istiyorsanız; Moda, Sağlık, Yemek Tarifleri blogu açmanızı öneririm. Açacağın blogun kadınlara hitap etmesi benim tavsiyem. Nedenine gelecek olursak, kadınların reklamlara tıklama oranı benim analizlerime göre erkeklere oranla çok daha fazla. İlgilerini çeken reklamlara tıklamaktan kaçınmıyorlar.
Bu alanlar rekabetin yoğun olduğu alanlar ama özgün içerikle ve birkaç seo çalışmasıyla eminim belli yerlere gelebilir ve bahsettiğiniz parayı rahatlıkla kazanabilirsiniz. Bu konuda dikkat edilmesi gereken nokta ise kararlı olmalısınız. Açacağınız blogla ilgilenmelisiniz düzenli olarak içerik girmelisiniz. İlk aylar kazanç getirmiyor diye siteden soğuyup, boşlamayın.
Bu alanlar rekabetin yoğun olduğu alanlar ama özgün içerikle ve birkaç seo çalışmasıyla eminim belli yerlere gelebilir ve bahsettiğiniz parayı rahatlıkla kazanabilirsiniz. Bu konuda dikkat edilmesi gereken nokta ise kararlı olmalısınız. Açacağınız blogla ilgilenmelisiniz düzenli olarak içerik girmelisiniz. İlk aylar kazanç getirmiyor diye siteden soğuyup, boşlamayın.
Hocam wp alt yapili yemek tarifleri blogu acmistim. 1 hafta içinde 50 tane özgün yazi girdim ancak google sen 1 hit bile alamadim. bu yüzden azmim kirildi ve biraktim yazmaya. Devam etmelimiyim?