Alan adi piyasasi cok karisti.Yeni uzantilar geldi ve gelmeye devam ediyor.Merak ettigim google bu kadar uzantiyi nasil birbirinden ayiracak :)
Benim gorusume gore: (.com ve .net) degerini hic bir zaman kaybetmicekler gun gectikce degerleri articak. (.co) uzantisi sadece cok onemli domain olmadigi surece para edicegini pek sanmiyorum.120 adet yeni gelen uzantilari unutmayin.
Benim gorusume gore: (.com ve .net) degerini hic bir zaman kaybetmicekler gun gectikce degerleri articak. (.co) uzantisi sadece cok onemli domain olmadigi surece para edicegini pek sanmiyorum.120 adet yeni gelen uzantilari unutmayin.
Haklısınız, ama işte hocam piyasada domain kalmadı diyebiliriz .com/.net/.org gibi uzantılar jenerik için zor artık yatırım. Doksanlarda akıllı arkadaşlar yaptı domaini bügün zenginler :) Biz de .co'yu birlik edip 3. alternatif yapalım ve karlı çıkalım.
Bende sizlere katılıyorum. .co'nun ileride değerleniceğine inanıyorum. Konuda ki yorumları okudum bazı arkadaşlar milleti kandırıyorsunuz gibi laflar etmiş güldüm baya :) En kısa zamanda .co regleyeceğim bende.
@logitech ve @economist bence boşuna cevap veriyorsunuz böyle insanlara. Siz yardım etmek istiyorsunuz onlar ************** gözüyle bakıyor.
"Eli boş çavuşlar, döner taş.... avuçlar" aklıma geldi şimdi bu söz :)
@logitech ve @economist bence boşuna cevap veriyorsunuz böyle insanlara. Siz yardım etmek istiyorsunuz onlar ************** gözüyle bakıyor.
"Eli boş çavuşlar, döner taş.... avuçlar" aklıma geldi şimdi bu söz :)
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim bazılarının böyle düşünmesi beni sevindirdi :)
yabancidiziizle.co ben alıcaktım dün ama sağlık olsun hocam .co domaini hiçbir şekilde etkilemez tr uyumludur alcaklara hayırlı olsun.
Alalı baya oldu onu hatta proje bile yapıyoruz şuanda :)