Kod yapısı elbette fark edebilir.Özellikle google webmaster hatalarında bunu görebilirsiniz.
Bunun yanında temayı sadece temadan ibaret görmeyin.Ücretli temaların iletişim, arşiv, 404 sayfaları da hazır tasarlanmış oluyor.
Ayrıca Edit yapmak da bir emektir.Yani yapılanları az çok biliyor olabilirsiniz ama vaktiniz yoktur , uğraşmak istememişsinizdir falan filan.O yüzden edit yapıp da makul ücret isteyenleri de kınamamak gerekir.
Bunun yanında temayı sadece temadan ibaret görmeyin.Ücretli temaların iletişim, arşiv, 404 sayfaları da hazır tasarlanmış oluyor.
Ayrıca Edit yapmak da bir emektir.Yani yapılanları az çok biliyor olabilirsiniz ama vaktiniz yoktur , uğraşmak istememişsinizdir falan filan.O yüzden edit yapıp da makul ücret isteyenleri de kınamamak gerekir.
Şuana kadar bir çok blog açtım, hit olarak iyi yerlere gelenler de var içinde, ama çoğuyla artık ilgilenmiyorum, 1 haftadır yeni bir blog ile uğraşıyorum, bu kez işi ciddiye aldım, üst sıralara çıkmayı hedefliyorum, sizce ücretli bir tema mı ücretsiz mi? Hangisi beni daha çabuk hedefime ulaştırır. Şuan kullandığım ücretsiz temayı beğeniyorum değiştirmek de istemiyorum, bunu geliştirsem editleyecek birine yaptırsam iş görür mü acaba? Yoksa illaki ücretli mi olmalı?