Kardeşim, adından anladığım kadarıyla Azerbaycanlısın. Beş yıl yaşadım orada. Hükümetin politikalarını ikimiz de çok iyi biliriz.
İlham Aliyev'in, saltanatını devam ettirmesi için, savaş hâlinin devamı şart. Birkaç yıl önce getirdiler bunu bildiğin üzere.
Yani bundan anlayacağımız şey; o uçaklar yalandan yakıt yakıyor. Maksat gözdağı vermektir. En fazla birkaç füze atarlar boş alana, sonra geri dönerler.
İlham Aliyev'in, saltanatını devam ettirmesi için, savaş hâlinin devamı şart. Birkaç yıl önce getirdiler bunu bildiğin üzere.
Yani bundan anlayacağımız şey; o uçaklar yalandan yakıt yakıyor. Maksat gözdağı vermektir. En fazla birkaç füze atarlar boş alana, sonra geri dönerler.
Benim için önemi yoktur başkan veya başbakan kimdir. Benim için önemli olan topraklar ve milletin rifahıdır. 20 yıldan fazladır savaş halindeyiz. Ve her geçen gün kaç tane askerimiz şehit oluyor, can veriyor. Bu iş şimdi daha da alevlenmişken bitirmek istiyoruz. Ya sülh, ya savaş. Hiç fark etmez insanlar için. Politikacıları bekleyecek değiliz yıllarca. Ve yıllardır ATET, avrupa ve benzeri kurumlar, şahıslar iyi olcak diyor. Ama sonuç her geçen gün şehit vermemizdir.
Ve önemlisi http://news.am/tur/ ermenistanın önemli haber ajanslarından birisi yalan beyan yazılar yazıyor. Son günlerde yaşananları bizim başlattığımızı diyor. Ve kendilerini koruduklarını diyor. Bilmiyorum bu sitedeki ermeni sözlerini hangi Türk yazmış ama yakıştıramadım o insana.