selam arkadaşlar wmaraci forumunda webmasterlar var değil mi? ve biz genellikle bilgisayarı en az orta derecede kullanabilen, internette istediğimiz bilgiye erişen kişiler değil miyiz?
eminim benimle aynı fikirde olan vardır ve ben bu sorunu dile getirmek istiyorum rahatsızlığımdan dolayı iş yapamıyorum bu yüzden bilgisayar başındayım sürekli. son zamandır, hatta uzun zamandır forumda rahat kalmadı bana göre.
2-3 hatta 50-60 kişi özellikle teknoloji kategorisinde web site açıp "amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyor" bakın zaten siteniz tutmayacak iki üç kuruş para kazanacam diye yırtınıyorsunuz benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır mutlaka ben/biz diyoruz ki artık bu tarz yayınlara müsade etmeyin.
burası bir webmaster forumu ya kardeşim biz bilmiyor muyuz shiftdelete/donanimhaber/chip gibi sitelere girip haber okumayı? kuruyorsun wordpress bir sistem teknoloji sitesiyle uzaktan yakından alakası olmayan bir kişisel blog teması ver haberleri ver haberleri
tabi ben/biz ne kadar bu konuda çırpınsakta son sözü yöneticiler söyleyecek. adminler lütfen artık yayınlamayın çapsızlık diz boyu bana/bize göre
adminler sizde yorumunuzu eksik etmeyin. hatta anasayfaya bi anket ekleyip genel tavrı ölçebiliriz