Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar
Daha Önce çok yoğun emek harcayarak açtığım sitemi bazı sorunlar nedeniyle kapatmak zorunda kaldım. Fakat şuan sitemi tekrar açtım. yaklaşık iki haftadır yayında.
Sitemin içeriği Teknoloji Ve internet. Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim. :)
Sitem: www.teknowebs.net
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet
Keer
Technology Business ♥
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bilgive adlı üyeden alıntı
Sanırım siteyi 2011 yılında açmışsınız. En azından web.archive.org'ta öyle
gözüküyor. Responsif tema olan
All News'i kullanıyorsunuz. Şimdi diyeceksiniz ki; bırak bunları bilmediklerimi söyle :) Öncelikle bir favicon iyi olurdu. Sadelik açısından tema güzel. Ana sayfadaki başlıklar her ne kadar h1 etiketi ile etiketlenmiş olsa da küçük gözüküyor. Bunu anlayamadım.
Bu tablet dünyada bir ilk haberinize örnek olarak baktım. Kaynağı bağlantılı olarak belirtmişsiniz. Bu güzel fakat haberin tamamını ilgili kaynaktan kopyalamışsınız. Bu kötü. Hem yasal olarak başınız ağrıyabilir hem de SEO açısından kötü. Bir haberin dünya telif hakları literatürüne göre en fazla %30'unu kaynak göstererek alabilirsiniz. Ama bence tamamını kendiniz yazsanız daha güzel olur. Bu şekilde pek ilerleme kaydedebileceğinizi sanmıyorum. Belki bir kaç ayı bazı aramalarda öne çıkarak geçiştirebilirsiniz fakat böyle devam ederseniz, siteden gelecek beklemeniz hayal olacaktır. Umarım ben yanılırım.
Öncelikle bukadar ayrintili bir yorum beklemiyordum :) fakat tesekkur ederim size boylece eksik yonlerimi giderebilirim :)
Su alinti icerik ile ilgili bir kac sey soylemek istiyorum. Sitenin index almasin icin ilk zamanlar copy paste yaptim. Cunku bazı seyler icin biraz acelem vardi diyebiliriz :) Fakat sunu belirtmek isterim ki ilerleyen zamanlarda copy paste olan yazilarin hepsini kaldircam. Onun disinda h1 etiketiyle ilgili bir kaç fikrim var. Temada bazı eksiklikler var onlari gidermeyi planliyorum. Yorumunuz için tekrar tesekkur ederim ;) bu arada mobilden yaziyorm yazida bazi yerleri yanlis yazdiysam ozur dilerim
http://www.teknowebs.net Teknoloji Ve internet