lostyazilim
tr.link

Googlebot for smartphones found an increase in “page not found” errors on http://www.site.net/

3 Mesajlar 1.415 Okunma
lstbozum
tr.link

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)
Dear webmaster of http://www.site.net/,
When your site was crawled by Googlebot for smartphones, we detected a significant increase in the number of URLs that return an HTTP 404 (page not found) errors. These errors may prevent Google from showing content on those pages in search results for smartphones. While it's not necessary to fix these issues, your smartphone users will be happier if they don't land on an error page.

Tam olarak ne istiyor ve ne yapmam gerekiyor?

wmaraci
reklam

Vetch Vetch WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Dijital Pazarlama
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** Ç**
  • Mesajlar 189
  • Beğeniler 22 / 36
  • Ticaret 16, (%100)
Ne sormuşsunuz bilmiyorum ama, burada googlebot'un sitenize mobil olarak ulaşmaya çalıştığında aldığı 404 hatalarında büyük bir artış olduğundan bahsediyor. mobilden daha fazla memnuniyet sağlamak için bu hataları düzeltmenizi öneriyorlar.

- Vetch

ilginciz ilginciz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Ceyrancı
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad A** S**
  • Mesajlar 521
  • Beğeniler 76 / 123
  • Ticaret 1, (%100)

Vetch adlı üyeden alıntı

Ne sormuşsunuz bilmiyorum ama, burada googlebot'un sitenize mobil olarak ulaşmaya çalıştığında aldığı 404 hatalarında büyük bir artış olduğundan bahsediyor. mobilden daha fazla memnuniyet sağlamak için bu hataları düzeltmenizi öneriyorlar.

Bende böyle anladım da biraz saçma geldi isteği o yüzden foruma da sormak istedim. Tesekkur ederim.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al