SERHAT adlı üyeden alıntı

web sitemi nasıl buluyorsun,beyaz? sultan papağanı :)

Forum döneminin bittiğini düşünüyorum :)

spina bifida adlı üyeden alıntı

Sizce bu site sahiplerinin yüzde kaçı webmaster ya da yüzde kaçı kendisini webmaster sanıyor. Birde wp kurmakla ya da kurdurmakla webmaster olunur mu?

Büyük bir çoğunluğu bana göre değil..Ben zaten o sıfatı henüz hakkettiğimi düşünmüyorum bile..Öyle bir kavram ki 2 iğne vurabilen kendisini doktor zannediyor bu işte :)

Wp kurmakla olunmaz yani zannetmiyorum..Bu kelimeyi açıklayacak olursak zaten web konusunda master yani bilgili kişilik olacak ki wp konusunda master olan kişi bence matt sadece :)

depresionist adlı üyeden alıntı

Beyazıt, sanat, sinema, tiyatro ve edebiyatla aran nasıl?

Sanat konusunda sadece bakmakla yetinirim..Sanat olarak resim sanatlarını severim ama sadece bakmakla yetiniyorum işte :)

Sinema konusunu çok seven biriyimdir..Evde kolay kolay film izlemem..Genelde her cuma öğleden sonra yada cumartesi günleri vizyona giren filmleri konu içeriği gözetmeksizin izlerim..
(Konu dışı lise döneminde amacım farklıydı sinema konusunda ama şimdi sadece filmle ilgili :) )

Tiyatro sevmem pek..Ama edebiyatla aram iyidir..Yakın dönem edebiyatından bir çok eseri okumuşumdur her ne kadar sayısalcı da olsam edebiyatçılar kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum :)

isousluer adlı üyeden alıntı

Ülkenin gidişatı hakkında ne düşünüyorsun?

Gençlik üniversite kuyruğuna;
Yaşlılar 3 kuruş için maaş kuyruğuna;
orta yaşlılar kömür kuyruğuna;
başımızdakilerde ab ve abd kuyruğunda gidiyorlar işte..

Daha gidişatı nasıl açıklıyım :)