ne kadar bencil konuşuyorsunuz yada tanımadıgınız bir insan hakkında yorum yapıyorsunuz şimdi sizin bu yaptıgınız mı doğru
bu dünyada gereksiz tek şey varsa oda insanlar dünyayı kötü bir yer yapanda biziz hayvanlara canlılara insanlara zülm edende biziz sen besle kardeşim bırak diyen ne derse desin dinimiz sevgi höşğörü iyilik dini yaptıgın kötü birşey değil günah hiç değil böyle bir konu hakkındada bu kadar saçma yorumlar yapanlar düşünsün yukarda Allah var...
bu dünyada gereksiz tek şey varsa oda insanlar dünyayı kötü bir yer yapanda biziz hayvanlara canlılara insanlara zülm edende biziz sen besle kardeşim bırak diyen ne derse desin dinimiz sevgi höşğörü iyilik dini yaptıgın kötü birşey değil günah hiç değil böyle bir konu hakkındada bu kadar saçma yorumlar yapanlar düşünsün yukarda Allah var...
Dinimizin söylediği şey köpeklere,kedilere vb. bakacağınıza gidin aç karnına yaşayan müslüman kardeşlerinizin karnını doyurun .Ayrıca ben hadis kitaplarından alıntı yaparak cevap verdim.Yorum katmadım.
Hadisi peygamber efendimiz söylediyse dinimizde bunu söylüyor demektir.O zaman uzatmaya gerek yok.