msain1536 adlı üyeden alıntı

Estağfurullah, yorumunuz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. Şuan acemilik safhasında olduğumu biliyorum. Yaptığım çalışmaların her yönlü eleştirisi, benim açımdan ve bundan sonra ki çalışmalarım açısından büyük önem arz ediyor. Şuana kadar ki yapmış olduğum her çalışmada disiplinim yoktu. Gerek boyutlar gerek ise mesafeler olsun yalnızca rahat ettiğim bir biçimde çalıştım. Ama doğru olmadığını biliyorum ve bunu da görmüş olmanız, bu hatayı gidermem gerektiğini gösteriyor. Tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim :)

Acemilik olarak düşünmedim hiç bir zaman, yani tasarım birazda yaratıcılık. Her ne kadar "para" odaklı bir ticari araçta olsa, sonuçta yaratıcılık, esinlenme, kopya ile gelişiyor. Bu nedenle, disiplinden çok esinlenme ve kopya üzerinde durmanı öneririm. Yani bu, kötü duruyor olabilir ancak son tasarım akımlarını takip ederek, onlara benzer tasarımlar çıkartarak, sürekli kendinin üzeirne bir şeyler koyabilirsin. Buda ileride kendinin yaratabileceği akımlara ve var olan akımlara uygun müşterilerin için tasarımlar ortaya koymana yardımcı olacaktır.

Ayrıca boşluklar bence tasarımın temel taşı. Düzen, bunlara daha fazla önem vermelisin. Hatadan çok temeli boşlukta bırakıyormuşsun gibi. Kısaca bir ev yapıyorsun ama evin içini dolduracak mühim olayı es geçiyorsun. Çalışmalarını merakla takip edeceğim, hatta vaktin olursa burada paylaştığında özel mesaj yoluyla haber dahi verebilirsin, açıklarını bulup bunlar ile üzerine gitmek benim içinde keyifli olacaktır :)