-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Arkadaşlar merhaba;
mybb forumunu wordpress siteme kurmak için gerekli işlemleri yaptım fakat şuanda bir kısımda takıldım. MySQL den veritabanı ve kullanıcı oluşturmuştuk. Bunu nerede kullanıyoruz bunu anlayamadım. Ayrıca ben siteismi.com/install kısmında takıldım çünkü benim site bildiğin böyle bir sayfa yok diyor 404 hatası veriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim saatlerdir uğraşıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Anlayamadım, wordpress üzerinden tema olan mybb'yi mi yüklediniz? Eğer öyleyse gerek yok ki mysql tarzı işlemlere benim bildiğim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Front-End Developer
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
forum dosyalarını hangi konuma attıysanız o şekilde /install dizinine gideceksiniz. Örn: forum sub domainine attıysanız forum.siteismi.com/install dizinine gidin. Veritabanı olayında ne dediğini anlamadım. Boş bir db oluşturacaksınız install kısmında bu db ye erişim yetkisi olan k.adınız şifreniz ve db adını gireceksiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
sefacandemir.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Hocam veritabanı olayını şimdi anladım çok sağolun en azından nerede kullanacağımı öğrenmiş oldum. Ben ana dizine attım yani bildiğimiz public.html klasöründe forum diye bir klasör açtım ve onun içine attım yani subdomain uygulamadım.
Ek Olarak: sizin allahınıza kurban siteismi.com/forum/install yapınca oldu. çok ama çok sağolun.
cihaneken
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Elektrik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
MySQL seç diğeri sorun çıkartma ihtimali olabilir, varsayılan ayarlarla yapmayı dene kurulumu genelde o ayarlar tüm sistemlere uyumlu şekildedir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Elektrik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
hocam şimdiden sorayım dedim. Bu türkçeleştirme olayını türkçe paketi forum klasörünün içine atarak yapıyoruz değil mi ? @cihaneken
EDİT: videoda anlatmışsın zaten hocam tamamdır daha o aşamaya gelmediğim için görmemiştim sorun kalmadı çok teşekkürler.