Notnormal adlı üyeden alıntı
Vb alt yapısılı ile de aynı siteler yokmu :) Mybb Geliştirmye açık bir yazılım Vb ise Geliştirilmesi yasak. Linux Ve Windows Gibi Bi nevi Sizler aliştığınız için Windows a Linux Zor geliyor :) Bu bi önernek sadece.
Mybb /vbulletin-Xenforo karşılaştırması doğru değil Vbullettin kullanmıyorum mybb ve xenforo kullandım
mybb de kendi temamı yaptım (3tane 1i Pc sürüm 2Mobil sürüm)
Xenforoda ise tema yapmana gerek yok kendi arayüzü çok iyi kasmıyor
Mybb de facebook twitter otomatik paylaşım varmı (drekt sayfaya ve zaman tüneline)
Mybb'de Anlık Bildirim ne kadar gelişmiş (1.6.4 den sonra tema dosyalarını bozdu)
Mybb Seo eklentisi ne kadar gelişmiş etiket eklentileri ne kadar gelişmiş (xenforo etiket sistemine bakın)
Mybb de Tema olayı en iyi olduğu kısım budur bir kişi üzerinde 1ay kafa yorsun kendi temasını yapmaya başlayabilir(Amatör olarak)Xenforo da Tema yapma derdin yok panelde ve TMS den (template Mod. System) den yapabilirsin kodlarla uğraşmadan
Mybb de yan panel(sidebar) oluşturmak için kullandığınız eklenti ne kadar işe yarıyor yada kodlar Xenforo Widget Fr. sistemi ile yönetime girip tek tuşla yan panele widget tanımlayabiliyorsunuz
Mybb de Eklenti gizleme ne kadar başarılı -Aıntı yapınca sinir bozucu Blah yazısını tanıyan var mı ?
Mybb destek ne durumda ?Türkiyede iki destek sitesi var mybb*** ve mybb.com.** bu destek siteleri bişeyler gelştirmek yerine birbirinin çıkardığı paketlere çamur atıyorlar.son zamanlarda xpserkan ve emre karakaya çıkardığı 3 yararlı eklenti dışında bir gelişme yok -Xenforo türkiye destek siteleri adam akıllı destek veren site xen-tr dir acil sorunda xenforo.com a danışın :D
Mybb portal hataları ve portal sorunları çözüldümü?
Öncelikle karşılaştırdığınız scriptleri detaylı araştırın mybb-xenforo veya mybb-vbullettin karşılaştırılacak seviyede değil bugün xenforo/vbullettin bir deneme sürümünü ücretsiz yayınlasa kullanmaz mıyız ?
şunu diyebilirim Ücretsizler arasında en iyisi
mybb ve disqus dur