-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mobilya
-
-
Ad Soyad
E** O**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar opencart kullanıyorum rusça ve ingilizce biliyorum. e-ticaret sitem var ve buna yabancı diller eklemek istiyorum masa sandalye işi yapıyoruz seo rekabetini rusya da kontrol ettigimde zorluk seviyesi 0 gözüküyor. Bu dilleri siteme eklesem ne kadar yararı olur? googlede en başlarda çıkabilirmiyim?
Deneyimi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
75, (%100)
bence dil ekleyerek başlara çıkmanız zor ona ayrı bir seo çalışması gerekiyordur bence (emin değilim kendi düşüncemi söyledim:) )
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
hocam bende dışticaret ile uğraşıyorum dillerin faydası mutlaka var kesinlikle ekleyin derim benim sitelerimde 5 dil mevcut Türkçe,ingilizce,ispanyolca,rusça ve romence opencart nasıl bir script acıkcası bilmiyorum ama benim kullandığım scriptin seo ile tam uyumlu olması tüm ürün ve bilgilere açıklama ve anahtar kelime ekleye bilme olanağım sayesinde bir çok dilin anahtar kelimelerinde üst sıralardayım çok fazla seo kasmaya gerek kalmıyor ama bildiğim ve sizinde yapmanızda yarar gördüğüm bir kaç öeride bulunabilirim
bunlar sırası ile
1. domain sürenizi elinizden geldiğince uzun tutun atıyorum 5 yıl olsun alın zarar etmezsınız googleye 5 yıl bu işi yapacağınızın garantisini vermiş olursunuz yararını gördüm
2. alakasız yerlere link eklemeyin özellikle forumlara imzadan kaldırın bence
3. ek dillerin faydası sizin global bir site olduğunuzu gösterir fazladan dil eklerseniz yararı olur zararı olmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.