Merhabalar arkadaşlar. Yaklaşık olarak aktif bir şekilde 8 aydır kişisel blog sitem üzerinde makaleler yazarak, çeşitli alanlardaki sitelerde kurumsal makale editörlüğü, yazılımsal hizmet vererek paramı kazanıyorum.Web sitem içerisinde yaklaşık olarak 43 adet özgün makale ve Adsense reklamları bulunmaktadır.

Yeni açacağım programlama dersleri kategorisi için içerik oluşturabilecek yazılımcı bir arkadaş aramaktayım. HTML, CSS, PHP gibi yazılım dilleri hakkında WordPress tabanlı kişisel blog sitemde bulunan Programlama kategorisinde kendi adına içerikler paylaşacak.

Bu kişinin YouTube kanalı varsa girdiği içeriğin altında videolarını paylaşabilir öyle sınırlamam yoktur.

Şuan da Adsense üç beş birşeyler kazandırıyor. Programcılık kategorisi içerisinde kazandığı tüm adsense ücreti ona gidecektir. Yani kendi çalışıp kendi ekmeğini yiyecek birini arıyorum açıkcası.

Bu konu hakkında düşünen yazılımcı arkadaşlarımı veya başka kategorilerde içerikler düzenleyebilecek arkadaşlarımı bekliyorum.

Özellikle de Legaue of Legends hakkında makaleler yazabilecek arkadaşlar varsa da onlarında mesajlarını bekliyorum. Çekinmeyin arkadaşlar bir mesaj atın en azından bir görüşelim :)

Blog Sitem: http://munkererkadam.com