lostyazilim

projesine ortak ve yardım arayanlar!

13 Mesajlar 2.294 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

reklamsiz reklamsiz Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Web Programlama (öğrenci)
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 232
  • Beğeniler 31 / 43
  • Ticaret 2, (%100)
Arkadaşlar projeleriniz ciddiyse ve gerçekten güzel olduğunu düşünüyorsanız düzgün bir biçimde sunum olarak hazırlayın ve melek yatırımcılar ile görüşün. Ama unutmayın ne kadar güzel olduğunu düşünürseniz düşünün olumlu cevap almayabilirsiniz.

wmaraci
reklam

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Kaplan miranza adlı üyeden alıntı

Benim aklımda da bir proje var ama kodlama bilgim olmadığı için parayla birine yaptırmaya calısıyorum :)
Ortak mevzusu derin mevzu . ortaklık konusunda tanıdığın insanlara bile sırtını dönemiyosun.
İşlerin daha iyi yürmesi için aynı memleketde bulunmak şart

Benim ortak Samsun'da ben Antalya'da :D 2 yıldır birbirimize sırtımızı dönüyoruz fakat kimse kimseyi bıçaklamıyor arkasından. Geçinip gidiyoruz öyle 2 lise öğrencisi her ay güzel harçlık kaldırıyoruz :)

Aslında bir kaç projemiz var fakat paylaşmaktan yana değiliz, görüştüğümüz kurumsal yerler var 10-20 Bin Türk Lirası arası bir fiyat biçtiler ortalama olarak derinliğine bağlı olarak. Abim diyebileceğim birisi olmasına rağmen böyle bir fiyat biçti.

opyan opyan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Web tasarım
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 67
  • Beğeniler 15 / 8
  • Ticaret 0, (%0)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Benim ortak Samsun'da ben Antalya'da :D 2 yıldır birbirimize sırtımızı dönüyoruz fakat kimse kimseyi bıçaklamıyor arkasından. Geçinip gidiyoruz öyle 2 lise öğrencisi her ay güzel harçlık kaldırıyoruz :)

Aslında bir kaç projemiz var fakat paylaşmaktan yana değiliz, görüştüğümüz kurumsal yerler var 10-20 Bin Türk Lirası arası bir fiyat biçtiler ortalama olarak derinliğine bağlı olarak. Abim diyebileceğim birisi olmasına rağmen böyle bir fiyat biçti.

bazı işler vardır ki tek kişiyle zor yapılır bu yuzden ortak arıyorum bizimde dışarıya verdiğimiz işler oldu yapamayacağımızdan değil ekip gerektirdiğinden. paylaşmakla bir şey olmuyor zaten kendine guvenen en güzelini yapar. bir upload projem vardı 2002 yılında yaptım sene 2014 oldu projem hala devam ediyor ve sürekli güncelleniyor. bu zaman içinde ne yandexi ne google diski çıktı hatta emsali yuzlerce script yapıldı tasarlandı sonra çöp oldu gitti önemli olan insanların sana güvenmesi ve iş yapması. çalıştığım firmaların yani upload sistemini kullanan firmaların hepsiyle önce arkadaş sonra müşteri olduk ara sıra can sıkıntısına aramışlığımız var ki bu insanlar cnr exoda fuarlarda stand açan insanlar hani milyonluk kişiler. alınan veya verilen paralar cüzi gelebilir bu tarz insanlara fakat burda asıl önemli olan nokta bir ürünü yapmak değil önemli olan onu sunmak. insanlara bunu benimsetmek. işte bunu yapmak gerek. projeyi söyleyip söylememek önemli değil yapınca zaten herkez görücek ve siz bunu iyi sunamazsanız illa biri çıkıp aynını veya daha iyi/kötüsünü yapıcak. hani bazen okuyoruz ya önemli olan bir işte ilk olmak bu ne derece doğru tartışılır fakat bazende ilk olmak değil iyi olmak ses getirir. 2000 yılından beri bu işlerin içindeyim hatta biraz daha eski eskiler bilirler daha insanlar interneti ircden ibaret sandıkları teklan dominet zamanlarından. www veya hosting domainin bir gurup insanda bi elin beş parmağını geçmeyecek zamanlardan yani. şimdi o dönemlere bakıyorum çevremdeki çok kişi bu işlerde bir yerlere gelmiş. isim veya firma verip reklam yapmak istemiyorum. tabi bende kendimce bir yerlere gelmiş olarak görüyorum kendimi sonuçta insanların bir takım hayalleri vardır ve onun peşine takılıp giderler ben bunu seçtim bunu yapıyorum. Kimse yanlış anlamasın sözüm meclisten dışarı fakat şimdiki jenerasyona baktığımda hep hazır bişileri editleyip yada değiştirip sayfa yapmaktan yana inanın wordpress joomla kurmasını bilmem yada yönetmesini. bu yüzden kendisi bişi yapmak isteyen ve bu işi habi zevk veya her ne derseniz o yuzden yapan birilerini bulma umuduyla açtım bu konuyu. yazacak nede çok şeyim varmış :) yanlış anlama bir sitem değil yada serzeniş biraz konuyu ifade etmek istedim sadece.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al