Projeye Ortak Arıyoruz
Evet arkadaşlar günümüzde artık tek başına bir yerlere gelmek zor rekabet ortamı oldukça yüksek bundan dolayı projemize ortak arıyoruz.
Ortaklık Açıklaması
Evet arkadaşlar ortak olacak arkadaşlar projeye bütçe konusundan dolayı hiçbir ücret ödenmeyecek. Domain, Hosting, Reklam Masrafları gibi bütçeye katkıda bulunmayacaklar. Alınacak ortak sayısı 2 Kişidir. İlk etap'da
Reklam masrafları için İlk Etapda : 5000 TL Ayırılacaktır. (Kendim Karşılayacağım.) Projemiz istediğimiz seviyeye gelirse Reklam bütçesini artırabilirim.
Domain ve Hosting Masrafları : Tarafımca karşılanacaktır.
Ortak Olacak Kişilerdeki Şartlar
1 - 23+ Yaş üzeri (Askerliğini Yapmış Olması Gerekmektedir.)
2 - İstanbul içi olanlar tercih sebebidir.
3 - Php, Mysql, jqwery bilgisi üst seviye olması gerekmektedir.
4 - Seo Uzmanı olan
5 - Sosyal paylaşım sitelerinde belirli bir yüksek seviyede olması gerekmektedir.
6 - Vbulletinde tecrübe sahibi olan
7 - Blog sayfasında yönetim ve tecrübesi olan.
8 - Ayrıca Referans ve En az 2 Adet Pr si ve Yaşlı siteleri olan
9 - Webmasterlık konusunda bilgi ve tecrübesi olanlar..
10 - Proje geliştirebilen yönetebilen Yeniliklere açık olan
11 - Ortaklık Teklifi %7,5 Hissedir.
12 - Web tasarım kabiliyeti yüksek HTML 5 ve CSS3 bilgisi yüksek
Bu sektör etkili olarak 2 rakip var Birisi WM Aracı diğer *** Neden 3ncü Biz Olmayalım...
Projeye etkili ve masraflarda katkısı olanlara + olarak hisse verilir. Kafanızdaki herhangi soru ve önerileriniz için bana yazabilirsiniz.
Yukarıda belirttiğim şartlar illaki bir kişide olacak değil. Kimisi Seo uzmanı olur kimisi Php ve Mysql kimisinde de Sosyal paylaşım gücü Sizi anlatan özellikler mevcutsa başvurabilirsiniz.
Ortak olanlara Projenin tamamından hisse almış olacak. Domain isim hakkından dhi hiçbir kısıtlamalar olmayacak. Sözleşmeler ile bu ortaklıklar sabit kalınacaktır.
Gelelim proje ismine
Site Adı : http://www.webmasterhocasi.com
Domain bugün alınmıştır. Wm Aracı : Webmaster Forumu
Forum nulled bu sebeble silinecek herşey yeniden düzenlenecektir. Projenin en başından sonuna kadar ortaklar alınacaktır.
Ortakları seçme konusundaki hakkım bana saklıdır. Ayrıca Ortaklık ve Projede bu konu altında ekleme ve çıkarma hakları bende saklıdır.
Hayırlı Olması Dileği ile... Projenin Scripti ve Temasını Sizlerle paylaştım Bu arada Projeye Ortak Sayısı 2 ye Düştü... Hisse Payıda düşürülmüştür. Proje 2 Adım daha ilerlemiştir.
WM Aracı Dışı İletişim : 0542 241 27 77