Konu Günceldir. Bir Ortak alınmıştır. Hüsnü Raşitoğlu (Grafiker) Hem maddi hem manevi ortaktır...

Ek Olarak:

Blackboycan adlı üyeden alıntı

Proje özgün değil. Varolana rakip olunacak. İlla Amerika'yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Düşüncenizde haklı olabilirsiniz. Ancak bu sitelere rakip olabilmek için php bilgisi, mysql vb. teknik bilgileri bilmek yeterli değildir. Öyle olsaydı forumdaki bir sürü arkadaş rakip olurdu zaten. Bu tür projeleri hayata geçirebilmek ve ayakta tutmak için çok çalışmak ve istikrar gereklidir. Çalışmaktan kastım siteyi yapmak, yeni özellikler eklemek değil içeriği yönetmek, insanları çekmek ve konu açmalarına ve mesaj yazmalarına teşvik etmek gerekir. Çalışmalar bu yönde olmalıdır. ayrıca wmaracına ve *** a rakip olmak istiyorsanız reklamınız çok güçlü ve iyi bir ekibiniz olmalıdır. Bunlar olduktan sonra kendinize en az 1 yıl hedef koymalısınız. Bol şanslar dilerim.

1- Evet güzel sölüyorsun dostum.. Hedefimiz 1 numara olmak değil ama ilk 3 olmak.. Hayallerimiz ne kadar büyük olursa çalışmalarımızda o kadar istikrarlı ve güzel olur.

2- Bütçeye gelince sıkıntı yok. Lakin o kadar büyük bir bütçe ayırmayacağız çünkü daha farklı bir projemiz var özgün senin dediğin gibi Türkiye'de birebir aynısı yok lakin yurt dışında mevcut.

3- Özgün projemizin ilk ayağı olacak webmasterhocasi.com çünkü ihtiyacımız olan kişilerin %20 si buradan oluşuyor.

4- Zaten sosyal ağlar yeterince reklam gücümüz var.. amacımız daha fazla kişiye ulaşmak.. Buradaki amaç webmasterhocasi.com da qelirlerin ücret beklemeden. bizimle istikrarlı kişilere dağıtılacak.

5- nulled yüklü vbullletine para vermedim ben domaine verdim.. proje ile alakalı çok seyler sayabilirim. ama bu kadar yeter..