Bu işte bana ortak olacak 2 gönüllü arkadaşa ihtiyacım var. biri facebook sayfasını yönetirken diğeri forum adminliği yapacaktır.
Nasıl bir yükselme olacağına gelirsek açılaşa özel çekilişle the division oyununu hediye etmek istiyorum.
Bu sayede hem internet sitesi hemde facebook sayfası gelişecek.
Tabi ki tek bir çekilişle bitmeyecek ilerde deluxe edition ve standart editionu tekrar çekilişle hediye etmeyi düşünüyorum. Bunun yanında oyun çıktığı zaman oyun içi eşyaları da çekiliş ile hediye etmeyi planlıyorum.
Bu iş için başvurmayı iyi düşünüp taşının arkadaşlar. Yarım bırakılmasını istemiyorum.
Talep edilen özellikler
[*]Her iki yöneticilik içinde başvuran kişiler 20 yaşını doldurmuş olmalı.
[*]Facebook sayfası yöneticiliği için başvuran arkadaşlar hali hazırda bir sayfayı yönetiyor olmalı veya önceden yönettiği bir sayfayı referans olarak göndermeli.
[*]Forum yöneticiliği için başvuran arkadaşlar hali hazırda bir forumu yönetiyor olmalı veya önceden yönettiği bir forumu referans olarak göndermeli.
[*]Forumdaki teknik işler tarafıma aittir. Yönetici olan arkadaş sadece forumla ilgilenecektir.
[*]Facebookta belli bir noktaya gelindiğinde sayfayla alakalı olmak kaydı ile reklam alımı yapabiliriz. Alınan reklam fiyatının %40'ı facebook yönetici arkadaşa %40'ı forum yöneticisi arkadaşa %20'de tarafıma tahsil edilecektir.
[*]Forumdan elde edilecek gelirler yine aynı oranlarda paylaştırılacaktır.
[*]Eş, dost, hısım, akraba yönetici arkadaş insiyatifi ile facebook veya forumda idare kadrosuna alınamaz.
[*]Hiç bir üye veya takipçi diğerlerinden üstün tutulamaz.
[*]Yönetici arkadaşlar iletişim adreslerini başvurusu ile yollaması gerekmektedir.
[*]İstenilen nitelikteki başvurular arasında Ankara ilinde ikamet edenler önceliklidir.
Bunun haricinde cimri, çıkarcı bu işe girerken çakallık düşünen arkadaşlar baştan vazgeçsinler. Yapacağımız iş iyi getirisi olacak bir iştir yalnız yeri geldiğinde bonkör olmayı da bilmeliyiz.
Kafanıza takılan veya sormak istediğiniz konuları cevap kısmını kullanarak sorabilirsiniz.
İletişim: ÖM / thedivision@mail.com.tr