-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar alan adı aldım mastertus.net cumaya inş para bulursam min2 ay sınırsız webadam hostingi alacağım ama bir sıkıntı var ücretsiz forum scripti güven vermiyor ve lisanslı sistem alacak param yok ortak olmak isteyen var mı script sağlayacak bir süre sonra sattık diyelim geliri paylaşacağız arkadaşla eğer para kazanırsan siteden lisanslı sistem alacağım siteye yani gelen gelirin reklam vs 1 krş bile keyfime harcanmayıp sadece siteye harcayacağım ilk iş lisans parası toplamak olacak sonra ekstra şeyler TM olunca geliri paylaşırız
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WebAdam tavsiye etmem çok şikayet alıyorlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam her hostingde şikayet var ama benimde alabileceği uygun ve destek görebileceğimiz tek yer orası gibi fiyatları uygun bir yer gösterir misiniz yoksa artık bide höst ortağı aramak gerekecek
Ek Olarak: Kendini yedek vs konusunda bir sıkıntı olmaz diyorlar internette 10 tane konunun tüm yorumlarına baktım çoğu olumlu ama her firmada sıkıntılar vardır bakalım aramaya devam edeyim ozkula ve net internet e bakayım
DeLi1SeY
1881 - 193∞, özlemle...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
başlangıç için sınırsız almanızı gerektiren bir durum yok wm sitesi kolay oluşmaz ekip işidir hali hazırda kurulmuş bi ekibiniz yoksa başlamanızı önermem ama yinede yok ben yaparım diye düşünüyorsanız başarılar ne diyebilirim ki
Belki bir gün dünyadaki tüm kadınları anlayabilirim, ama Google'ı hiç bir zaman anlayamayacağım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Host konusunda ortak olabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Sakın WebAdam'dan hosting ALMA! Benim yaşadıklarımı bilen biliyor. Bir de onun üstüne SUSPEND yedim. Alastyr'den çok ucuza hosting alabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Ekip demişsiniz bir kaç kişiye teklif sundum site hazırda tamam dediler ama olmadığını plan yaptığımı söyleyince yok diyor kah sistem isminden kah imladan dolayı kabul etmiyorlar. Hali hazırda gelebilecek 2-3 kişi tanıyorum ama artık mybb ile yapmak istemiyor mybb ile çok iyi bir sistem kurmuştum 1 ayda 4 bin kez sorguda google indexi diyordu sitede olan neredeyse her şeyi indexlemede googleye ekledi devam etseydim alexada ilk 50 bin içine 2 aydan önce girebilecek bir potansiyel vardı sonra ekip okul bahanesiyle 2 kişi ayrıldı bende 50 TL te sadece alan adını sattım ama bir site kuracaksak mybb ile olmuyor bu ücretli bir şey lazım param yok hosting alacam
Ek Olarak: Galiba alastyr alacağım bana ama onunda CPU sorunu var diyorlar yoksa domainlerimin hepsi alastyr den aldım simdi asıl ortak olmak isteyen var mı sistem lazım her türlü lisans alı dıktan sonraki gelirleri paylaşırım hatta bazen tanmını bile veririm
Ek Olarak: Arkadaşlar benim okulunda sınavların var yarin yurda gidip 2 gün orada olacağım hosting işini hallettim scriptle birlikte inşallah ipb kuracağız bazı yerlerde çeviri eksikliğini giderip hizmete açmak için çalışmalara cuma günü başlayacağım ama okullar kapanan kadar biraz yavaş yürüyebilir bu iş tayin işleri vs de var internet paketimizde haziranda sona erecek ben gene erişirim siteye ilgilenirim bi şekilde
Özellikle 2 hafta pek aktif ilgil edemeyeceğim pazar günüde Cambridge KET sınavım var ilgilendiğimiz için teşekkür ederim açınca dizide beklerim
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Proje başlamadan bitti desene :) web adam mış...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Web adam değil bir tanıdık ortaklık karâılığı sunucusundan verecek ama bi ara web adamı deneyeceğim yorum yapanlar düzelme var diyorlar 2-3yıl öncesinin adamı değil düzelttiler diyorlar bide şu var her hosting firmasını eleştiren biri var alastyr ben hiç sorun çekmedim kullanıcı sözleşmesini okuyup tedbir aldım bu açıdan sözleşme okumak şart